Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Πόσα φύλα καρμπόν έχει ακόμη ο φετινός Ηρακλής άραγε;

Ο Ηρακλής φέτος δίνει την εντύπωση πως όποιοι ποδοσφαιριστές και να αγωνιστούν, από το υπάρχον ρόστερ, η ομάδα θα έχει την ίδια εικόνα. Όποιος και να παίξει, όποιο σύστημα και να αλλάξει ο Ουζουνίδης…
ο Ηρακλής είναι καρμπόν σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου η ομάδα του Ηρακλή μπήκε φουριόζα στο γήπεδο, είχε τον έλεγχο του αγώνα στο ξεκίνημα, έκανε ορισμένες καλές φάσεις, το γκολ δεν ήρθε και μετά το μισάωρο κάποιος τους ψέκασε για μια ακόμη φορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν πάλι υπνωτισμένος, ανήμπορος να δημιουργήσει οργανωμένες επιθετικές ενέργειες απέναντι σε έναν ακόμη νεοφώτιστο αντίπαλο στο Καυτανζόγλειο.

Το γεγονός του χτεσινού αγώνα είναι ότι η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν αξιοσημείωτες αντιδράσεις. Ενδεχόμενες απώλειες βαθμών στα δύο επόμενα παιχνίδια (με Ξάνθη και συμπολίτη) είναι βέβαιο πως θα φέρουν αντιδράσεις με συνέπειες.

Για να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους κάποιοι στην Παε Ηρακλής σε οποιοδήποτε πόστο και να βρίσκονται γιατί πολύ απλά δεν πάει άλλο. Η εικόνα του Ηρακλή, με νεοφώτιστους μάλιστα αντιπάλους, είναι απαράδεκτη. Το ίδιο απαράδεκτη είναι και η βαθμολογική συγκομιδή στους τελευταίους αγώνες αν αναλογιστεί κανείς του αντιπάλους.

Υ.Γ. Η κλήρωση για την φάση των 16 στον θεσμό του κυπέλλου χαμογέλασε στον Ηρακλή, καθώς θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο …ακόμη ένας λόγος για να ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India