Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Premier league: Τρία ματς ψυχολογίας

21:45 Newcastle - Blackburn
 Ξεκινάμε από το St James' Park. Ο γηπεδούχος έχει πάρει φόρα με τελευταίο του θύμα την Arsenal και μάλιστα στην έδρα της. Έχει ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχει  τους Nolan και  Carroll με 13 γκολ, παρακαλώ, στο σύνολο αλλά η έδρα του δεν αποτελεί απόρθητο κάστρο. Ο φιλοξενούμενος έρχεται από νίκη επί της Wigan, έχει την παράδοση με το μέρος αφού τις 4 τελευταίες φορές πήρε την νίκη στο St James' Park αλλά είναι 16ος με 4β τα τελευταία 5 ματς. Επίσης σημειώστε ότι λίγες φορές χάνει σε ημίχρονο. Το ματς έστω και δύσκολα θα πάει υπέρ της Newcastle.  


21:45 Wigan - Liverpool
Πάμε στο DW Stadium. Η χειρότερη στιγμή για να παίξεις με την Liverpool...

 το είπε ο προπονητής της Wigan και έχει δίκιο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει come back με 3 σερί νίκες, τελευταίο ματς 2-0 επί της Chelsea, έχουν την ευτυχία να βλέπουν τον Torres να σκοράρει και τον αρχηγό σε φόρμα. Οι γηπεδούχοι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού σκοράροντας μόνο 8 γκολ μέχρι στιγμής και έχουν να κερδίσουν 1 μήνα και κάτι. Προϊστορία και momentum δείχνουν νίκη των κόκκινων και εμείς συμφωνούμε.


22:00 Man City - Man Utd
Κλείνουμε με το επικό derby στο Manchester. Ξεκινάμε με τους παρόντες/απόντες. Ο Balotelli θα είναι απών με τον Adebayor αμφίβολο για τους γηπεδούχους. Στους φιλοξενούμενους τα προβλήματα είναι πιο πολλά καθώς αμφίβολοι είναι οι  Berbatov, Giggs, Nani και απόντες οι Hargreaves, Owen, Rooney & Valencia. Αμφότεροι έρχονται από νίκες με 3β διαφορά στη βαθμολογία να προηγούνται οι φιλοξενούμενοι. Ο Mancini δε χαίρει και ιδιαίτερης εμπιστοσύνης καθώς τα 140 εκατ. λίρες που δαπανήθηκαν δεν έχουν πιάσει τόπο καθώς η ομάδα μάζεψε μέχρι στιγμής λιγότερους βαθμούς σε σχέση με το παρελθόν ενώ φήμες τον θέλουν σε ρήξη με μερικούς παίχτες. Η United δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής σημειώνοντας ρεκόρ ενώ σε 10 από τα 11 παιχνίδια έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές. Οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις κερδήθηκαν από την ομάδα του Ferguson και σε αυτή την αναμέτρηση νομίζω οτι η United δε θα χάσει. 


  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India