Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Super league: 9η αγωνιστική-2η πράξη

Καλή εβδομάδα δερβίση. Μετά από το φιάσκο των εκλογών (με τους πάντες να πανηγυρίζουν!!!) επιστρέφουμε για την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής. Δεν μου άρεσε η ήττα της Τρίπολης και οι δηλώσεις Βλάχου, νομίζω οτι τέτοιες αναφορές κάνουν ακόμη πιο αναξιόπιστο το πρωτάθλημα. Στο παρακάτω όμως με 4 αναμετρήσεις συνοδευόμενες από πρόβλεψη...


17:15 Άρης - Λάρισα
Ξεκινάμε από το Βικελίδης, εκεί που ο Άρης θα...

αντιμετωπίσει την ΑΕΛ που δείχνει να συνέρχεται. Ναφτί - Πρίττας στο κέντρο και το ροτάσιον συνεχίζεται για τους κιτρινόμαυρους που ίσως εμφανιστούν κουρασμένοι από το ευρωπαϊκό ματς. Κατά μέσο όρο ο Αρειανός τρέχει 10km μέσα στο αγώνα, που είναι πολλά. Οι βυσσινί ανεβαίνουν με προβλήματα στα άκρα της άμυνας που δείχνει και λίγο αργή λόγω της προχωρημένης ηλικίας των παιχτών. 3 από τις 4 αναμετρήσεις στο παρελθόν έληξαν ισόπαλες. Τα τελευταία παιχνίδια μας υποδεικνύουν νίκη με under για τον γηπεδούχο.




17:15 Καβάλα - ΠΑΟΚ
Ο δικέφαλος του βορρά ταξιδεύει στην Καβάλα να αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα. Σκληρό ματς καθώς οι μάχες στο κέντρο θα κυριαρχήσουν με πολλές κίτρινες κάρτες. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα πλην της κούρασης από το ματς της Πέμπτης ενώ για Καβάλα θα διαβάσετε το άρθρο του τοπικού  Άγγελου εδώ. Το ματς δείχνει για Χ καθώς η Καβάλα θέλει να βγάλει τα σπασμένα των Σερρών και ο ΠΑΟΚ να ανέβει βαθμολογικά.  


19:30 ΑΕΚ - Εργοτέλης
Στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Λυμπερόπουλο, Σκόκο, Γιάχιτς, Μπερνς και Ντιόπ η ένωση υποδέχεται τον φιλόδοξο Εργοτέλη. Μπορεί οι Κρητικοί να έχασαν άδοξα το ματς με τον ΠΑΟΚ, μπορεί ο Καραγεωργίου να δηλώνει πίστη για καλό αποτέλεσμα αλλά νομίζω οτί το ματς θα γείρει υπέρ των γηπεδούχων. Είπαμε ασταθέστατη σε αυτό το σημείο η ΑΕΚ αλλά αυτά τα ματς τα καθαρίζει. 


19:30 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
Έδω μερικοί βλέπουν έκπληξη. Εγώ όχι. Οι πράσινοι έχουν το momentum με νίκη επί του Ολυμπιακού και ισοπαλία στο Καζαν ενώ οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να υποφέρουν αμυντικά και να έχουν αμφίβολους τους Αναστασάκο και Σαμπού. Νίκη έστω και δύσκολη για τον πρωταθλητή. 


Καλό ψάρεμα σε όλους με καλά δολώματα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India