Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Δυο τριάδες και τα τολμηρά

 Επανερχόμαστε στα εθνικά πρωταθλήματα μετά το champions league, με πεποίθηση  για επιστροφή στα ταμεία.
 Σήμερα Σάββατο από το δικό μας πρωτάθλημα θα στοιχηματίσω και στα τρία παιχνίδια με πολύ ρίσκο. Στο ντέρμπι της Αθήνας θα επιλέξω την ισοπαλία μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, καθώς δεν με πείθει καμιά ομάδα ότι μπορεί να νικήσει. Την ισοπαλία θα επιλέξω και στην Κρήτη όπου Εργοτέλης και Λάρισα θέλουν τους τρεις βαθμούς, αλλά και ο ένας καλός θα είναι λεω εγώ. Στα Σέρρας θα ρισκάρω ακόμη περισσότερο, καθώς θα επιλέξω τον Πανσερραϊκό ως νικητή στο παιχνίδι με τον Άρη. Δύσκολο παιχνίδι αλλά ο Άρης δεν είναι καλός τελευταία και ο Πανσερραϊκός θα τα δώσει όλα για τη νίκη.
 Από την Γαλλία θα επιλέξω τη νίκη για την Μαρσέιγ στο παιχνίδι με την Μονπελιέ. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για διορθώσεις στην κορυφή. Στο ντέρμπι της Μπορντό με την Λιλ θα επιλέξω την ισοπαλία. Σε καλή φόρμα η Λιλ που βρίσκει τρόπους να σκοράρει και να παίρνει τις νίκες τελευταία, αλλά στο Μπορντό θα έχει δύσκολο έργο. Θα κάνω άλλη μια επιλογή μεγάλου ρίσκου...
με το διπλό για την Λανς μέσα στην Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται τελευταία και η Λανς θέλει την ανάκαμψη ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Δύσκολα αλλά μπορεί να γίνει η έκπληξη εδώ.
 Από την Ολλανδία θα επιλέξω για εκτός έδρας νίκη την Τβέντε μέσα στη Ναϊμέγκεν, ενώ θα πάρω και το over2,5 στο παιχνίδι της Ροντα με την Γκρόνιγκεν.
 Από την Ισπανία θα επιλέξω τη νίκη για την Σεβίλη απέναντι στην Χετάφε. Δυο συνεχόμενες στραβές στην έδρα της δύσκολα.
 Από Αγγλία θα επιλέξω τη νίκη για την Έβερτον απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, ενώ από τη Γερμανία θα παίξω το over2,5 στο παιχνίδι της Καϊζερσλάουτερν με την Σάλκε.

Τριάδα με απόδοση 4,27…
Marseille – Montpellier   1   (1,57)   4-0
Sevilla – Getafe   1   (1,65)   1-3
NEC Nijmegen - FC Twente   2   (1,65)   2-4


Τριάδα με απόδοση 4,27…
Everton - West Bromwich   1   (1,57)   1-4
Roda - FC Groningen   over2,5   (1,60)   1-0
Kaiserslautern – Schalke   over2,5   (1,70)   5-0


Σύστημα 3-4-5 με απόδοση 440,91…
Bordeaux – Lille   X   (3,10)   1-1
AEK Athens - Olympiakos Piraeus   Χ   (3,10)   1-0
Ergotelis – Larisa   X   (3,10)   2-1
Panserraikos FC - Aris Saloniki   1   (3,70)   1-0   Αναβολή στο 53'
Brest – Lens   2   (4,00)   Αναβολή


Αυτά για σήμερα με δυο τριάδες και ένα τολμηρό σύστημα…
Καλή τύχη σε όλους !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India