Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Més que un club - More than a club

Οι περισσότεροι από εσάς φαντάζομαι, οτι χθες το βράδυ στηθήκατε μπροστά σε μία οθόνη για να παρακολουθήσετε το μεγαλύτερο ματς στο πλανήτη. El classico... Barca vs Real M., Pepe vs Special one, Katalonia vs Madrid, passing game vs super stars, Messi vs Ronaldo κτλ.
To τελικό σκορ (5-0) δεν είναι η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων. Το τελικό σκορ απλά αποθεώνει τo σύγχρονο ποδόσφαιρο που διδάσκουν οι Καταλανοί. Η Barca είχε δέσιμο, το ήθελε πιο πολύ και το κατάφερε. Έκανε το γνωστό παιχνίδι της. Η Real μπλόκαρε, έχασε το κέντρο και δεν είχε τον ηγέτη να την ξεκολλήσει από το γρήγορο σοκ. Δείτε τα νούμερα του αγώνα και θα καταλάβετε...


Τα στατιστικά: 609/684 πάσες από την Barca και 89% επιτυχίας. Εκπληκτικό!!!! Αντίθετα 225/331 πάσες για την Real και 74% επιτυχίας. Η κατοχή της μπάλας ήταν 67%-33% υπέρ της Barca! Οι Καταλανοί είχαν 15 τελικές προσπάθειες, 6 στον στόχο και 5 γκολ, ενώ οι Μαδρινέλοι είχαν 5 τελικές, 2 στο στόχο και κανένα γκολ. 12 τα φάουλ για τον γηπεδούχο και 16 για τον φιλοξενούμενο με 5 κίτρινες/0 κόκκινες και 7 κίτρινες/1 κόκκινη, αντίστοιχα. 

Ο Xavi ήταν ο mvp του αγώνα με 1 γκολ και 110 σωστές πάσες σε 87΄!!!!!!! 

Χθες η Barca ήταν παραπάνω από ομάδα. Ανίκητη πραγματικά. Απέδειξε οτι πορεί να βάζει 5 γκολ στον τελευταίο αλλά μπορεί να βάζει 5 γκολ και στον πρώτο. Αυτό από μόνο του είναι αποστομοτικό.

    

1 σχόλια:

d είπε...

Όχι, το 5-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, όμως πιστεύω ότι η πραγματική διαφορά των ομάδων είναι 2 κλάσεις. Τουλάχιστο για φέτος η Μπάρτσα είναι δύο φορές καλύτερη από τη Μαδρίτη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India