Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ορθοπεταλιές...

Έλα γεια μαγκιώρη μου!

Ξεκινάω από τις φήμες που τελικά έγιναν γεγονότα. Ο Μάκαρος αφήνει την Καβάλα (μάλλον στον Κομπότη!!!) και αναλαμβάνει τον Πανιώνιο. Ο Τσακίρης πουλάει όσο όσο και δηλώνει οτι απαλλάσσεται από το βάσανο του!!! Η Καβάλα έχει πάθει σοκ μεσούσης της χρονιάς και ενώ διεκδικεί την 5η θέση, ενώ ο Πανιώνιος και οι πάνθηρες  φαίνεται να είναι θύματα της οικονομικής κρίσης με το λόγο τους να μην λαμβάνεται υπόψιν. Ο Άγγελος από Καβάλα προφανώς θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες με το τι γίνεται εκεί στα μέρη του. Να κάνω λόγο για ανηθικότητα,...

 για υπονόμευση του θεσμού και του αθλήματος, δεν ξέρω! Τι ρόλο όμως θα έχουν οι δύο αυτές ομάδες στην super league από εδώ και πέρα?

Ρεκόρ χορηγιών και αύξηση εσόδων διαβάζω ο ΠΑΟΚ. 8 νέες χορηγίες και ανανέωση όλων των παλιών. Χμμμμμ....

Κούπερ εν λευκώ, με χρόνια πολλά, σαξόφωνο και διαβεβαιώσεις. Πολλά ακούγονται αλλά είναι αβάσιμα. Ο προπονητής της κάθε ομάδας είναι κεφάλαιο θα πω και το θέμα κλείνει. Ψάξτε αλλού την ίντριγκα. 

ΥΓ1: 17 Νοεμβρίου και η αφασία στη ΤV κάνει limit up. Οι πανελίστες που μιλάνε για big brother, reality μαγειρικής και κους κους "επωνύμων"...μιλάνε για πολυτεχνείο, νεότερη ιστορία και πολιτικά γεγονότα. Τζατζίκι τα κάναμε όλα.

ΥΓ2: Καλή τύχη στην εθνική μας.   

  

5 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Νομίζω ότι ο Μάκαρος δεν αφήνει καμία Καβάλα. Την Καβάλα την έχει ο γιος του.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος ο Τσακίρης δεν θέλει τον Ψωμιάδη στον Πανιώνιο και προφανώς δεν τον θέλουν και οι πάνθηρες.

Τα σέβη μου.

charalampos είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=84216665


http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=84108685

φίλε κάνθαρε αυτά διάβασα.

Unknown είπε...

Το σίγουρο είναι ότι θέλει να φύγει ο Τσακίρης… και φεύγει τρέχοντας…

birdy είπε...

Το σίγουρο είναι ότι με τα ονόματα που ακούγονται συνέχεια το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα πάει ποτέ μπροστά.Δεν είναι τυχαίο οτι όπου πάνε κάποιοι δημιουργούν ομάδες Α Εθνικής.

charalampos είπε...

To σίγουρο είναι οτι τελικά δεν έγινε τπτ έστω και προσωρινά. Αλήθειες είπατε όλοι και Κανθαρος διακαιώθηκε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India