Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Το ψάρεμα της Κυριακής (TAMEIO)

 Ήρθε η αγαπημένη Κυριακή και πάμε να ρίξουμε τη “μπετονιά” στην προσπάθεια να περάσουμε και σήμερα απ’ το ταμείο.
 Από το δικό μας πρωτάθλημα θα επιλέξω νίκες για τους “κιτρινόμαυρους”. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Άρης προέρχονται από ήττες και πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη ώστε να επέλθει ηρεμία στις ομάδες. Στον μεν Άρη ξεκίνησε η γκρίνια ενώ στην ΑΕΚ με δεύτερη στραβή και τον Ολυμπιακό επόμενο αντίπαλο, είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει κι εκεί. Αρκετά καλές ομάδες η Καβάλα και η Κέρκυρα, αλλά νομίζω καλύτεροι οι “κιτρινόμαυροι”.
 Από την Γαλλία θα επιλέξω το διπλό για την Μπορντό μέσα στην Αρλ. Δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά σε αυτό το παιχνίδι έχει την ευκαιρία να νικήσει και ν’ ανεβεί λίγο.
Θα ρισκάρω με την επιλογή της ισοπαλίας στο παιχνίδι της Λανς με την Λυών. Ανώτερη είναι η Λυών αλλά δεν είναι σταθερή, ενώ η Λανς παλεύει πλέον όλα τα παιχνίδια και δεν χάνει στα πέντε τελευταία.
 Από την Ισπανία θα επιλέξω την πολύ πιθανή νίκη... της πολύ καλής εντός Σεβίλλη ,απέναντι στην πολύ κακή εκτός Μαγιόρκα.
Επίσης θα ρισκάρω λίγο με τον άσσο της Λα Κορούνια απέναντι στη Μάλαγα. Φαίνεται να βελτιώνεται η Κορούνια και νομίζω πως έστω και δύσκολα θα την πάρει την Μάλαγα.
 Από την Ιταλία θα αφήσω την Ίντερ που φορτώνετε πολύ και θα επιλέξω για διπλό την Σαμπντόρια μέσα στη Λέτσε. Το πληρώνει καλά και βοηθά και η παράδοση λίγο. Αφού μ’ αρέσει το ρίσκο τι να κάνω…
 Τέλος από την Γερμανία θα επιλέξω το πολύ πιθανό άσσο της Στουτγκάρδης απέναντι στην Κολωνία. Αν κάποια ομάδα πρέπει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού αυτή είναι η Στουτγκάρδη…

Τριάδα με απόδοση 5,07
Stuttgart - FC Cologne   1   (1,48)   0-1
Sevilla - Mallorca   1   (1,63)   1-2
Kavala - AEK Athens   2   (2,10)   2-1


Τριάδα με απόδοση 5,80   TAMEIO
Aris Saloniki - Kerkyra   1   (1,47)   2-0
Arles-Avignon - Bordeaux   2   (1,68)   2-4
Deportivo La Coruna - Malaga   1   (2,35)   3-0


Δυάδα με απόδοση 8,22
Lecce - Sampdoria   2   (2,65)   2-3
Lens - Lyon   X   (3,10)   1-3


Αυτά λοιπόν για σήμερα με δυο τριάδες και μια δυάδα και την ευχή μου για επιτυχία σε όλους…

2 σχόλια:

birdy είπε...

Σήμερα θα σκοράρει ο Κόκε.

Unknown είπε...

Φίλε δεν το βαλε ο Κόκε αλλά δεν πειράζει… Πάμε πάλι ταμείο και αν κάτσει και το Χ στην δυάδα… άστα… ;-p

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India