Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Η αναμενόμενη γκέλα

Αυτό που περίμεναν όλοι, δεν άργησε να 'ρθεί. Γκέλα για τον Παναθηναϊκό και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου, να βρείτε προπονητή και ρυθμό.


Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και άχρωμος αγωνιστικά, όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια του. Μόνο που χτες, ο Νιόπλιας είπε να κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο των παικτών του...
Έξω ο επικίνδυνος Γκαρσία, μέσα ο ανούσιος για τέτοια παιχνίδια Καραγκούνης, μέσα και οι ντεφορμέ Γκοβού-Ζιλμπέρτο. Ήρθε και το γρήγορο γκολ της ΑΕΛ και έδεσε το γλυκό. Ο Σισέ ισοφάρισε γρήγορα, αλλά αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός δεν ήταν το ίδιο τυχερός με άλλα ματς. Η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει φάση, παίζανε μόνο με γιόμες, ο Νίοπλιας έδινε «ρεσιτάλ» από τον πάγκο, βγάζοντας Γκοβού και βάζοντας Πετρόπουλο (!) και το τελειωτικό «χτύπημα» ήρθε με την έξοδο του Χριστοδουλόπουλου!
Απέναντι στην ΑΕΛ που είχε αρκετές απουσίες βασικκών παικτών και ουσιαστικά δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα την άμυνα του αντιπάλου της, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει φάση στο δεύτερο μέρος.
Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται προπονητή. Η διαχείριση της ομάδας του Τεν Κάτε από το Νιόπλια είχε ημερομηνία λήξης και πλέον χρειάζεται κάτι καινούργιο.
Υ.Γ.1 - Όλη την εβδομάδα ακούγαμε για αλλαγή των κουρασμένων Γκοβού-Ζιλμπερτο και ήταν πάλι βασικοί. Ή ο Νιόπλιας μας δουλεύει, ή είναι πραγματικά διαταραγμένος ψυχολογικά αυτό τον καιρό!
Υ.Γ.2 - Σισέ-Πετρόπουλος κορυφή...Ούτε στην προπόνηση δεν πρέπει να το έχουν δοκιμάσει!
Υ.Γ.3 - Και πέρυσι πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή, άλλαξε προπονητή ο Παναθηναϊκός...

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Σισέ με Πετρόπουλο το είχε δοκιμάζει πέρυσι σε ένα επικό ματς κυπέλλου στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Καλλιθέα.

Τους είχε δοκιμάσει στο δεύτερο ημίχρονο επειδή η ομάδα δεν σκόραρε.

Από τότε φαινόταν ότι ο Νιόμπλιας δεν μπορεί, αλλά είμαστε τόσο άμπαλοι που οι φυλλάδες τον αποθέωναν επειδή βρήκε έτοιμη ομάδα από τον Κάτε και πήρε το νταμπλ.

Elpis Cameraman είπε...

Πωω...Πραγματι.
http://www.youtube.com/watch?v=6CrRLFmdqoM

Που το θυμασαι;
Ελα ενταξει. Για γελια ειναι η κατασταση. Μην το σκαλιζουμε. Νιοπλια αντιο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India