Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Μετεκλογικό ντέρμπι στην Καβάλα

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα της Δευτέρας στις 17:00 στον "Ανθή Καραγιάννη" της Καβάλας, με τον ΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Μεγάλος είναι ο ενθουσιασμός στην πόλη, μετά και από την κίνηση του Μάκαρου να ανοίξει επιτέλους την θύρα 1 του σταδίου (θύρα της θάλασσας) στους Καβαλιώτες φιλάθλους. Μεγάλη είναι και η ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας σε αυτή τη θύρα. Σε γεμάτο γήπεδο λοιπόν θα υποδεχθεί η Καβάλα τον ΠΑΟΚ, ενώ αναμένονται και 3.500 φίλοι του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη.

Στα αγωνιστικά, ο Ντράγκομιρ Οκούκα έχει μια σημαντική απουσία, αυτή του Γάλλου Νταρσεβίλ, ο οποίος τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα...
 Πρόβλημα, γιατί στην επίθεση της Καβάλας επικρατεί λειψανδρία. Η ενδεκάδα του ΑΟΚ αναμένεται να είναι η εξής: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χρίγκοβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Κερντόζο, Αμπντούν, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς, Ογκμπέτσε. Ο ομάδα θα στηριχθεί στο αδιάκοπο πρέσινγκ, στην κυριαρχία στον χώρο του κέντρου και στις γρήγορες αντεπιθέσεις.

Στην Καβάλα θεωρούμε ως κακιά παρένθεση το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και πιστεύουμε ότι η ομάδα θα επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ, αν και η προϊστορία είναι αρνητική. Το παιχνίδι φυσικά είναι ντέρμπι και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να περάσει εύκολο απόγευμα στην Καβάλα. Ο ΑΟΚ θα κυνηγήσει την νίκη και είναι σε θέση να την κατακτήσει. Η μόνη πρόβλεψη που μπορώ να κάνω είναι ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ας ελπίσουμε μόνο να μην επαναληφθούν τα περσινά επεισόδια με του φιλάθλους του ΠΑΟΚ να αφήνουν καμμένη γη πίσω τους!

3 σχόλια:

charalampos είπε...

χρόνια πολλά φίλε Αγγελε.

Unknown είπε...

Φίλε μου Άγγελε χρόνια πολλά και καλά… με πολλές και καλές αναρτήσεις…
Άντε και με την ισοπαλία σήμερα... ;-p

d είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Να' στε καλα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India