Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Superleague: 29η αγωνιστική - Ολά τα ματς Κυριακή στις 19:00

Τζώρτζογλου: Η φανέλα με το 9
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ   NS7
Αμάν αμάν πιάσαμε από την αρχή τα δύσκολα! Το ματς της 5άδας στο Βικελίδης ή εναλλακτικά ο νόμος του Μέρφι και ο Σάκης Τσιώλης. Άρε τατιάνα ζωή!!! Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Άρης για να ελπίζει. Ο Βόλος παίζει για 2 αποτελέσματα, τη νίκη και την ισοπαλία! Απουσίες και φρύδια-μύδια δεν έχει, εδώ παίζεται η χρονιά και για τους δύο. Αν κερδίσει ο Άρης είναι με το μισό πόδι στην Ευρώπη καθώς το τελευταίο ματς το παίζει με την αδιάφορη Ξάνθη ενώ ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟ στην έδρα του, που μόνο αδιάφορος δεν θα είναι. Θα συνεχιστεί η ρέντα των κιτρίνων ή οι Βολιώτες θα κάνουν το μεγάλο μπαμ? Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 1-1.
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   HIGH/TS

Τι να πούμε εδώ? Αν έχεις έμπνευση...λάλατο! Έχε χάρη που η Τρίπολη παίζει στο ΟΑΚΑ με τους πράσινους. 2-1 στο Καραϊσκάκη για τον πρώτο γύρο.

ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.   NS1
Τα ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη είναι άνευ οίκτου. 1-0 το πρώτο ματς που είναι και το σκορ που κέρδιζε και όλα τα αναμεταξύ ματς ο ΠΑΟΚ, ενώ τα 2 προηγούμενα ματς στο Καυτατζόγλειο τελείωσαν στο 1-1. Under καραμπινάτο ή ακριβές σκορ? Διαλέχτεεεε!

ΚΑΒΑΛΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ   NS3
Αδιάφορο ματς αφού η Καβάλα αποχαιρέτησε την διεκδίκηση της Ευρώπης. Η Ξάνθη είναι στις διακοπές εδώ και καιρό.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Τελικός για τους Φαίακες που θέλουν νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Ο Τέλης είναι μάλλον αδιάφορος αλλά δεν νομίζω να κάνει ελεημοσύνες. Οι στοιχηματικές πάντως δίνουν χαμηλά τον άσσο και το ρίσκο του Χ μπορεί να αξίζει. 3-0 στο Παγκρήτιο στον γύρο Α΄.

ΛΑΡΙΣΑ - A.E.K.   NS6
Θα ήταν ωραίο ματς αν η Λάρισα δεν έπεφτε και η ΑΕΚ δεν είχε τόσα προβλήματα. Μόνο με 3πλό θαύμα σώζεται η βυσσινή θύελλα ενώ ο δικέφαλος ταξιδεύει χωρίς πολλούς βασικούς. 4-0 το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ   NS4
Αν θέλει να διατηρήσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα των Playoff ο ΠΑΟ ας κάνει μία χάρη στον εαυτό του να παίξει μπάλα. Ο Αστέρας πάει με την ελπίδα καθώς η ήττα από τον Άρη τον μισοτελείωσε. 0-0 το ματς στην Τρίπολη!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Ένα ωραίο ποδοσφαιρικό απόγευμα προβλέπεται για τον φίλο πάνθηρα και τους οπαδούς που θα προσέλθουν στην Ν. Σμύρνη να παρακολουθήσουν το ματς και τίποτα άλλο. Στον πρώτο γύρο το σκορ μοιράστηκε στο 1-1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India