Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Champions league preview: Barcelona - Shakhtar Donetsk (21:45 NS1)

Γήπεδο Camp Nou.
Σπανιόλε μου, το ματς στοιχηματικά δε λέει. Άσσος άχαστος το λένε όλοι... το λέει και η γιαγιά μου. Η Barca ξέφυγε πάλι στην βαθμολογία της Primera division από την Real M. και όλα έγιναν πιο εύκολα. Εντάξει, ότι οι μπλαουγκράνα θα βγουν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να ανοίξουν το σκορ έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση από το πρώτο ματς, το ξέρουν όλοι.Οτι γενικά η ομάδα του Πέπε διδάσκει μπάλα και ότι τα καταλανάκια κάνουν ότι θέλουν εντός γραμμών, είναι γνωστό της πάσης...



Αυτό που δεν ξέρετε όμως είναι ότι η Shakhtar είναι η ανερχόμενη δύναμη του θεσμού. Οτι οι Ουκρανοί θα μπουν μέσα το ίδιο επιθετικά με τον γηπεδούχο γιατί πιστεύουν ότι μπορούν να το πάρουν το παιχνίδι- το δήλωσε ο Lucescu. Ότι είναι η πιο εύστοχη ομάδα στις τελικές της προσπάθειες με 57%. Ότι τα γκολάκια τα πετάει σαν στραγάλια με 26 έως τώρα. Οτι το 2008 άλωσε το Camp Nou με 2-3!!!


Θέλω να δω τρελούς συνδυασμούς όπως το combo του ατσαλάκωτου Στίβεν Σιγκάλ! Αν και στο Super cup του 2009 το τελικό 1-0 των Ισπανών στην παράταση είναι αποκαρδιωτικό για την σημερινή έκβαση του αγώνα!
Νομίζω ότι το κλειδί του αγώνα θα είναι το αν και κατά πόσο τα χαφ των μαύρων αλόγων (και όχι μόνο) θα περάσουν σωστά την μπάλα μπροστά στην κόντρα χωρίς να "πνιγούν" από το ασφυκτικό pressing που παίζουν τα νανάκια.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India