Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Του κουτιού τα παραμύθια...

Ο Ρούχλας.
"Φα δίεση ο Φιόγκος και ο Ρούχλας είναι Λα Ο Σεβαστιανός διηγείται στη γραμμή του Σι και στο Μι, τραγουδάει παραμύθια η Μελιά..."

Γεια στους υποχρεωτικά χρεωμένους,
Παρασκευή σήμερα και άντε να βγει η εβδομάδα, γιατί η φάση δικέ μου δεν παλεύεται. Το τι παπά μας πουλάνε κάθε μέρα... δεν λέγεται. Δεν θα το πιάσω κοινωνικά το θέμα παρά μόνο ποδοσφαιρικά.

Έχει ανοίξει το κοριτσάκι με τα γυαλιά το κουτί με τα παραμύθια και έχει ξεχάσει να το κλείσει...

Η αλήθεια είναι μία και λέγεται financial fair play. Πρέπει να πέσει νοικοκύρεμα στις ΠΑΕ για να πάρουν το πιστοποιητικό όχι γιατί το λέει ο Πιλάβιος αλλά ο μεσιέ Πλατινί. Όλα τα τεκταινόμενα στα διοικητικά του ΠΑΟ, στο χρέος της ΑΕΚ, στα λυμένα συμβόλαια του Άρη, στις μεταγραφές που δεν έγιναν στον ΠΑΟΚ κτλ, κρύβουν την διατεταγμένη οικονομική εκκαθάριση από πίσω.

Τα ψέματα είναι πολλά και λέγονται κατά συρροή, γιατί η πλάνη κάνει τα κουμάντα και όχι η πραγματικότητα. Ποιά κάθαρση και ποιος εκσυγχρονισμός. Από την μια την πέφτουν στο Μπέο από την άλλη τον ψηφίζουν εκπρόσωπο στην ΕΠΟ. Το κασέτα-gate έτσι απλά έκλεισε χωρίς να βρεθεί κάποιο κακούργημα και τα είπαμε και τα ξεχάσαμε. Η ΑΕΛ ξεστράτισε και την έφαγε ο μαύρος λύκος, όχι επειδή έκανε γήπεδο αλλά επειδή δεν είχε ομάδα. Στην Αργεντινή γράφουν ότι η Τρίπολη θα παραμείνει γιατί η ΕΠΟ, που συνεργάζεται με την ΟΥΕΦΑ, θα τιμωρήσει τις ομάδες που χρωστούν...στην Αργεντινή επαναλαμβάνω!!! Οτί μόνο το εύκολο θύμα, ο Ηρακλής, δεν θα πάρει αδειοδότηση ενώ κάποιοι άλλοι που χρωστούν τα μαλλιά της κεφαλής του Βαμβακούλα...είναι jet!!!

Αυτά τα λίγα για σήμερα με το θέμα να συνεχίζει. Αύριο τα περί 30ης αγωνιστικής με νέα, περισσότερα παραμύθια...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India