Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!

Αποκλειστικό:Το ειδικό σορτς του Έτο!!!
Καλή εβδομάδα μπαλαδόροι μου!

Τι κάνω? Καλά είμαι? Γούσταρα χθες μπαλίτσα? Ε, γούσταρα! Είδα γκολάκια, είδα ανατροπές, είδα εκπλήξεις, είδα αγωνία και λαχτάρα, είδα νευράκια, είδα συγκοπές, είδα...είδα...είδα!

Ξεκινάω από το ΟΑΚΑ που ο μονόφρυδος Γκερέιρο έκανε το χρέος του σκοράροντας και χάρισε στην ΑΕΚ το τρίποντο. Κάτι ντου που δεν ολοκληρώθηκαν, κάτι ειρηνικές πορείες διαμαρτυρίας πριν το ματς και κάτι κυνηγητά με οχήματα διαφυγής... ταξί, έκαναν πάλι τον δικέφαλο θέμα στα ξένα ΜΜΕ. Η αγανάκτηση για τα χρέη πάντως είναι δικαιολογημένη. Ο Ατρόμητος πάει να αυτοκτονήσει αλλά τον σώζουν οι ήττες των ανταγωνιστών...


Στην Τρίπολη ο Αστέρας ήταν καλύτερος αλλά άστοχος. Τρία ματς ο Τσίωλης και 3 νικηφόρες ανατροπές. Η διαιτησία κάπου τα χασε αλλά η πλάκα ήταν οτι μετα από 12μήνες περίπου ο Άρης κέρδισε πέναλτι. Πάκετο η ήττα στην Τρίπολη που αυτοκτόνησε ενώ οι κίτρινοι διατήρησαν τις ελάχιστες πιθανοτήτες για έξοδο στην Ευρώπη. Δήμιος των Αρκάδων ο πρώην δικός τους, Λαζαρίδης.

Στο Παγκρήτιο ο Τέλης κέρδισε αλλά δεν έχω ιδέα τι έγινε. Πάντως το ματς δεν επιβεβαιώθηκε στο Χ. Ο Ηρακλής παρέμεινε στην ίδια κατάσταση αφού και ο ανταγωνισμός έχασε.

Στην Κέρκυρα η ήττα εντός έδρας δεν ήταν καταστροφή (έχασε και η Τρίπολη) αλλά σίγουρα πονοκεφαλιάζει. Η ομάδα είναι ντεφορμέ αφού οι άσχημες εμφανίσεις κάνουν σερί. Ο Πανιώνιος είπαμε πως έχει την φανέλα αλλά και τον Μητρογκολ και η νίκη ήταν βάλσαμο. Ήταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε από αυτές που κινδύνευαν και στην ουσία εδραίωσε την παραμονή του.

Οι δύο Ολυμπιακοί έριξαν τριάρες. Αυτός του Βόλου κέρδισε την αδιάφορη Ξάνθη και ετοιμάζεται να πάει στο Βικελίδης για το ματς της χρονιάς ενώ αυτός του Πειραιώς με το απόλυτο στην έδρα του έκοψε τα ευρωπαϊκά φτερά της Καβάλας.

Στην Τούμπα το ματς ήταν για να ρίχνεις κανένα υπνάκο. Το μπουκάλι στο σορτσάκι του Έτο που φαινόταν σαν να είχε τεντωμάρες και οι φάσεις στο τέλος έδωσαν μια νότα ενδιαφέροντος. Η Λάρισα πάντως διατηρεί τις ελπίδες της. 

Τέλος στο πιο κλάιν ματς αυτός στις Σέρρες έγινε η έκπληξη και τα λιοντάρια κέρδισαν τον κουκουρούκου ΠΑΟ. Τι να πω? Πάλι καλά που οι πράσινοι δεν έχασαν το αβαντάζ των 3β των play off. Με λίγα λόγια για μπάτσες ήταν.... Ο Γεωργιαδής σκόραρε πάλι ενάντια σε μεγάλο και μάλιστα ήταν και ωραίο γκολ σαν εκτέλεση.

Πόσες κίτρινες και κόκκινες βγήκαν αυτή την αγωνιστική? 59 κιτ.-7 κοκ...
Οι books πάλι έπαιξαν το παιχνίδι τους και εκτέθηκαν...
Δύο παπάδες στις κερκίδες των Σερρών έκαναν το θαύμα τους...
Ο Καστίγιο την φλέρταρε την κόκκινη και σε άλλα ματς...
Ερνέστο τα πήρες ή μου φάνηκε? Και αφού είπες πως δεν μιλάς για το συμβόλαιο σου γιατί ήσουν λαλίσταστος στα Ισπανικά μέσα? Ε?
Ετό την άλλη φορά βάλτο "πίσω" το μπουκάλι... να το κρύψεις! Είσαι και στον ΠΑΟΚ, δηλώνεις και ποδοσφαιριστής! Είπαμε και εμείς...3 πόδια?   
   

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Τα πάντα όλα είδα… ;-p

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India