Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΙΤΑΛΙΑ : 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SERIE A

Καλησπέρα σε όλους σας. Άλλη μία αγωνιστική, με πολύ ενδιαφέροντα ματς, αλλά και το παρασκήνιο να είναι σε πλήρη άνθιση.
   ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ: Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, καθώς η Ίντερ έχει την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή. Δύο σημαντικές απουσίες, μία για κάθε ομάδα, καθώς θα λείπουν, ο Ιμπραιμοβιτς από την Μίλαν και ο Λούσιο από την Ίντερ. Δύσκολη η πρόβλεψη, και δεν πρέπει να ξεχνάμε το μεσοβδόμαδο ραντεβού της Ίντερ για το champions league....

   ΝΑΠΟΛΙ-ΛΑΤΣΙΟ: Μόλις τρεις οι βαθμοί που χωρίζουν την γηπεδούχο από την κορυφή, και έχει χρυσή ευκαιρία(αν βοηθήσει το ντέρμπι) να πλησιάσει στο πόντο.Η Λάτσιο δεν είναι τόσο ισχυρή εκτός αλλά με προβληματίζει λίγο η δυσκολία που έχει να νικήσει η Νάπολι με ευκολία στα τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια.
   ΜΠΡΕΣΙΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Νάτο το παιδί!!!!. Μεγάλη ομάδα η Μπρέσια, και δίνει 1.35. Αν βγει αυτός ο άσσος,(που θα βγει) τότε μπορούμε να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι.
   ΛΕΤΣΕ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Αγώνας που μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις. Από την μία η Λέτσε με την επιστροφή του Ντι Μικέλε θα διεκδικήσει της πιθανότητες νίκης, από την άλλη όμως τι να πεις για την ομαδάρα από το Ούντινε. Δύσκολο ματς που κατά την γνώμη μου γέρνει προς τα δεξιά.
   ΤΖΕΝΟΑ-ΚΑΛΑΙΡΙ: Παρέα από τους 39 βαθμούς θα πάνε στους 40.
   ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Κάποτε ήταν ντέρμπι. Η Ρόμα παίζει πολλά αυτήν την αγωνιστική , αλλά και την άλλη καθώς παίζει εκτός με την Ουντινέζε. Η Γιούβε δεν βλέπω πως μπορεί να κάνει κάτι.

1 σχόλια:

elefterifoni είπε...

ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΜΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ:
http://elefterifoni.blogspot.com/
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΟΥ.....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India