Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Sex...lies... tapes and a turkish videotape.

Η φωτό τα λέει όλα!
Δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε διαιτησίες αγώνων από αυτό το blog. Το θεωρούμε φθηνό και κατά κάποιο τρόπο ανούσιο. Μετά όμως τις καταγγελίες Κούγια παρακολουθούμε στενά το θέμα, όχι γιατί περιμένουμε την διαλεύκανση της υποθέσεως, αλλά γιατί είμαστε περίεργοι να δούμε το σκαρίφημα, το φακιρικό κόλπο που μαγικά θα συγκαλύψει την υπόθεση.


Με τους δύο μεγαλύτερους παράγοντες των δύο κορυφαίων ομάδων να εμπλέκονται, το σκάνδαλο είναι ήδη τεράστιο. Αν όμως αναλογιστεί κανείς ότι εμπλέκονται ο τέως κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, ένας διεθνής διαιτητής μαζί με τον ισχυρό παράγοντα της Θεσσαλίας και έναν διακεκριμένο δικηγόρο, το σκάνδαλο θα έπρεπε να ταράξει το ελληνικό ποδόσφαιρο...
από τα θεμέλια. Πράγμα όμως που δεν γίνεται. Παρακολουθούμε τον εισαγγελέα να καλεί κόσμο στην Ευελπίδων για καταθέσεις, δικογραφίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας... άγνωστο πως, δηλώσεις να γίνονται εκατέρωθεν με σκοπό να πλήξουν ηθικά τους αντίδικους κτλ... κτλ...κτλ.
Άλλο ενα χορικό της παράστασης? Θα δείξει. Η αίσθηση που κυριαρχεί είναι ότι το επιστημονικό ψέμα για ακόμη μία φορά θα ιάνει τα πάντα. Με την Ελλάδα άλλωστε στα σκατά (κυριολεκτικά), το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να διαφέρει. Απλώς κάποιος φιλόδοξος πήγε τα αναμόχλευσε και οι δυσοσμίες αναδύθηκαν!

To safe sex της διαιτησίας, τα ψέματα του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι και οι κασέτες-ντοκουμέντα απαρτίζουν τα στοιχεία της υπόθεσης. Πιασάρικο, ε?


Κλείνοντας δείτε και τι κατάσταση επικρατεί στη γείτονα χώρα, διαιτητικά, έτσι για παρηγοριά. Μην γελιέστε όμως, είναι Παρασκευή και είπα να κλείσουμε με λίγο χιούμορ.



      


1 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Αυτό σημαίνει τα κάνω όλα ταναπού.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India