Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Γαλλία: Στην 1η θέση η Μαρσέιγ…

 Οι περσινοί πρωταθλητές, την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν με 4-2 τη Νις και σε συνδυασμό με το νέο στραβοπάτημα της Λιλ, πέρασαν στην πρώτη θέση του championnat.
Πλέον η υπεράσπιση του τίτλου τους εξαρτάτε απ’ τα δικά τους πόδια. Αυτά τα πόδια που το μεγάλο Σάββατο νίκησαν με 1-0 τη Μονπελιέ και κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Λιγκ Καπ.
Την Κυριακή, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Οσέρ και φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι είναι φαβορί. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση…

 Το Σάββατο, η δεύτερη πλέον στη βαθμολογία Λιλ υποδέχεται την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας Αρλ...

με σκοπό την επιστροφή στις νίκες. Οι γηπεδούχοι έπεσαν από την πρώτη θέση καθώς έχουν τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
Την προηγούμενη βδομάδα νίκησαν τη Νις με 0-2 και προκρίθηκαν στον τελικό του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σ.Ζ.

 Η Λυών έχει δύσκολη έξοδο στην Τουλούζ, με σκοπό τους τρεις βαθμούς που θα διατηρήσουν στην ομάδα τις όποιες ελπίδες έχει για τον τίτλο. Οι 5 βαθμοί από την κορυφή αυτή τη στιγμή, δίνουν ακόμη ελπίδες για τις 6 αγωνιστικές που απομένουν. Αν δεν έρθει όμως η νίκη την Κυριακή, νομίζω δύσκολα τα πράγματα.


Πρόγραμμα 33ης αγωνιστικής

Σάββατο  30/4
20:00 Λανς vs. Λοριάν    
20:00 Λιλ vs. Αρλέ    
20:00 Ρεν vs. Μπορντό    
20:00 Σοσό vs. Νανσί    
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν vs. Βαλενσιέν

Κυριακή  1/5
18:00 Μαρσέιγ vs. Οσέρ    
18:00 Μονπελιέ vs. Μπρεστ    
18:00 Νις vs. Καέν    
18:00 Τουλούζ vs. Λυών    
22:00 Σεντ Ετιέν vs. Μονακό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India