Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κύπελλο Ελλάδος: ΑΕΚ – Ατρόμητος, η ώρα του Τελικού

 Αύριο Σάββατο 30 Απριλίου, στις 20:30 στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Ατρόμητος θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος.
Ο δεύτερος τίτλος στην Ελλάδα είναι μεγάλη υπόθεση, τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Ατρόμητο.

 Η ΑΕΚ που είναι και το φαβορί, θέλει τον Τίτλο για να εξασφαλίσει την έξοδο της στην Ευρώπη και να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στην πλούσια συλλογή της.

 Ο Ατρόμητος ζει τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του και η κατάκτηση ενός τίτλου, θα βάλει την ομάδα στο πάνθεον των ιστορικών ομάδων τις Ελλάδος...

 Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχει καμιά απ’ τις ομάδες, αλλά όλοι ξέρουμε ότι σ’ ένα τελικό δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο οι ελλείψεις. Είναι ένα παιχνίδι, που συνήθως κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο.

 Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή ν’ αγωνίζεται σε τελικούς.
Είναι αυτά τα 90 λεπτά ή και λίγα παραπάνω, που τον χωρίζουν από την καταξίωση. Αυτά τα λεπτά που τον ανταμείβουν ηθικά, για τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.
Οι τίτλοι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν στο βιογραφικό των ποδοσφαιριστών και ανεβάζουν την αξία αυτών που τους κατέχουν…    

 Ήρθε λοιπόν η ώρα για του ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, να αποδείξουν την αξία τους. Ήρθε η στιγμή που μπορούν να γίνουν μια γροθιά με του φιλάθλους τους και να κοιτάξουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Προσωπικά θεωρώ ότι οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου είναι περίπου μοιρασμένες.
Οπότε μάλλον έχει κάποια αξία να ταχθώ υπέρ του αουτσάιντερ, παρά υπέρ του κατά γενική ομολογία φαβορί…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India