Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΙΤΑΛΙΑ 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άλλη μία αγωνιστική στο Καμπιονάτο, με αγώνες που έχουν το ενδιαφέρον τους.
   ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΡΟΜΑ: Πολύ κακή ήταν η Ουντινέζε στον αγώνα με την Λέτσε και ηττήθηκε σχετικά εύκολα. Τα επόμενα δύο παιχνίδια της(με Ρόμα και Νάπολι ) θα κρίνουν πολλά για την προσπάθεια της για έξοδο στο champions league. Η Ρόμα από την άλλη έβγαλε τα ματάκια της στο πρώτο ημίχρονο με την Γιούβε, ενώ η Γιούβε της τα έβγαλε στο δεύτερο. Καλά...
να πάθει, αλλοπρόσαλλη ομάδα, η οποία όμως έχει τύχες.
   ΚΑΛΙΑΡΙ-ΜΠΡΕΣΙΑ: Η Κάλιαρι πήρε ένα διπλό κόντρα στα προγνωστικά και πλέον δεν ξέρει τι να κάνει στην κατηγορία αφού δεν έχει στόχους, ενώ το αντίθετο συμβαίνει με την αντίπαλο της η οποία καίγεται και αναπτέρωσε τις ελπίδες της μετά την μεγάλη της νίκη την προηγούμενη εβδομάδα. Ίδωμεν.
   ΜΠΑΡΙ-ΚΑΤΑΝΙΑ: Σιγά μην κάνει δεύτερο θετικό αποτέλεσμα το Μπάρι. Διπλό και καθάρισε η Κατάνια.
   ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ: Δοκιμασία για την μεγάλη Νάπολι καθώς θα απουσιάσει το βαρύ της πυροβολικό, ο Καβάνι. Πάντως σίγουρα μπορεί το διπλό που θα της επιτρέψει να ελπίζει.
   ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ: Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι η Μίλαν, καλείται να διατηρήσει την διαφορά, αυτήν την φορά από την Νάπολι. Σοβαρή η επιστροφή του Ιμπραίμοβιτς, ενώ σημαντική και η απουσία του Άντριαν Μούτου. Ανοιχτό ματς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India