Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Champions league preview: Real Madrid - Tottenham Hotspur (21:45 Mega)

Γήπεδο Santiago Bernabéu.  
Μετά τον παργαλάτσο από την Sporting Gijon, οι Μαδριλένοι οφείλουν να συνέλθουν. Μπορεί να έχασαν το πρωτάθλημα, μπορεί ο Jose να χάλασε το αήττητο σερί του, αλλά ένας στόχος έμεινε και πρέπει να κατακτηθεί. Οι Ronaldo, Benzema και Marcello είναι αμφίβολοι ενώ λόγος γίνεται για επιθετικό δίδυμο Adebayor και Higuain, ο οποίος επανέρχεται στη δράση μετά τον τραυματισμό του. Οι Ισπανοί σε 5 αναμετρήσεις με αγγλικούς συλλόγους μετράνε 4 ήττες και μία ισοπαλία!

Οι Άγγλοι από την άλλη, δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση αφού μόνο λευκές ισοπαλίες παραχωρούν στο νησί! Στην Ευρώπη όμως βγάζουν μάτια και οι εμφανίσεις με την Milan ήταν ντόπες αυτοπεποίθησης. Λένε ότι αμυντικά έχουν προβλήματα στα τελευταία ματς, αυτό που λέω εγώ είναι προσοχή στον κρεμανταλά Crouch που στα τελευταία 8 ευρωπαϊκά ματς σκόραρε 7 φορές!!!

Το δίλλημα είναι special Jose ή handsome Harry ???.

ΥΓ: Η σουπιά ο Jose το έριξε πάλι το μελάνι του να θολώσει τα νερά και δήλωσε πως με το 0-0 θα είναι ευχαριστημένος και έτσι οι books δίνουν το Χ στο 4,35. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India