Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Europa league preview : Porto - Villarreal (22:05 ANT1)

Γήπεδο Dragão.

Να `μαστε στα ημιτελικά του θεσμού...
 Αμφότεροι πέρασαν αέρας στην έδω φάση, αφού οι Πορτογάλοι έγραψαν το συνολικό 10:3 απέναντι στην Spartak Moscow, ενώ οι Ισπανοί το 8:2 απέναντι στην Twente. Διαστημικά σκορ! Σε δεύτερο χρόνο είναι και η μάχη των πρώτων σκόρερ με τον Falcao (Porto) να έχει 11 γκολ και τον Rossi (Villarreal) να έχει 10, μόλις ένα λιγότερο...


Η Δράκοι του Πόρτο τρέχουν ένα εκπληκτικό σερί νικών σε όλες τις διοργανώσεις με 2 μόνο στραβοπατήματα από Sevilla και Benfica. Είναι ήδη πρωταθλητές Πορτογαλίας και απέναντι σε Ισπανικές ομάδες στην έδρα τους έχουν 6 νίκες-3 ισοπαλίες-7 ήττες. 

Το κίτρινο υποβρύχιο δεν είναι η περσινή ομάδα αλλά μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στη φάση των ομίλων, πήρε μπρος! Επιθετική ομάδα και αυτή με πολύ καλό τερματοφύλακα. Στα τελευταία 6 έκτος έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, μην έχοντας γνωρίσει ακόμα την ήττα.

Δύσκολο ματς αλλά νομίζω ότι η Porto του "the next best coach" Villas-Boas έχει το προβάδισμα. Νομίζω οτι γκολ θα μπούνε...ο γηπεδούχος κατεβαίνει με 4-3-3 και ο φιλοξενούμενος με 4-4-2.     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India