Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Champions League preview: Schalke 04 - Manchester United (21:45 MEGA)

Γήπεδο Veltins-Arena
Επιστρέφουμε και πάλι στις αγωνιστικές επάλξεις. Στο Gelsenkirchen της Γερμανίας θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα της ημιτελικής φάσης του CL.

Οι Γερμανοί είναι σίγουρα η έκπληξη. Τελευταία θύματα τους, η Valencia και η Inter. Στην έδρα της έχει μόνο νίκες για τον θεσμό αν και δεν πετάει φλόγες. Πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά του CL και θέλουν να κάνουν, χωρίς άγχος, ότι καλύτερο... 

Οι Άγγλοι σε μια πολύ καλή χρονιά και έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Premiere league θα επιχειρήσουν το απόλυτο. Ερωτηματικό παραμένει η 11άδα του Sir Alex καθώς το rotation αποτελεί αγαπημένη του τακτική.

Το ματς το βλέπω κλειστό με λίγα ή χωρίς γκολ και να γυρνάει γύρω από την ισοπαλία. Δεν αποκλείω τα άλλα αποτελέσματα αλλά νομίζω οτι ο αγώνας θα μοιάσει κατά πολύ στο Marseille-Μan. Utd. Είναι νομίζω στην νοοτροπία των Άγγλων να καθαρίζουν τη μπουγάδα στο νησί.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India