Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Super league: 28η αγωνιστική- Κυριακή στις 19:00 όλοι οι αγώνες.

A.E.K. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.   NS4
Στο ΟΑΚΑ θα έχουμε την πρόβα του τελικού κυπέλλου. Η ΑΕΚ των μυρίων προβλημάτων θα αντιμετωπίσει τους Περιστεριώτες που παίζουν όλη τους χρονιά. Πολλά ακούγονται για το αλισβερίσι του παιχνιδιού αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι, σατανικά μυαλά. 1-1 έληξε το ματς του 1ου γύρου και για μένα εδώ το σημείο της ισοπαλίας αξίζει της στοιχηματικής προσπάθειας. Το προβάδισμα και η προϊστορία είναι με τους ενωσίτες που είναι και το φαβορί.

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ   NS7

Αχ αχ αχ...αυτό το ματς! Οι 5 ομάδες που είναι πιο πάνω από την Τρίπολη είναι με τον Αρη...δαγκωτό. Με νίκη του Αστέρα η υπόθεση παραμονή παίρνει φωτιά καθώς αλλάζουν τα ζύγια. Με νίκη των κιτρίνων, οι Θεσσαλονικείς μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι της 5άδας. Η ισοπαλία μάλλον δεν βολεύει κανέναν αλλά και αυτό, για μένα, παίζει πολύ σαν αποτέλεσμα. 1-0 στο Βικελίδης οι κίτρινοι που είναι σε αγωνιστική ανάκαμψη. Πέρα από αυτά όποιος δει τις αποδόσεις των book θα καταλάβει...

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
Άλλο ένα ματς που προάγει την ευγενή άμιλλα. Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη(?) και χωρίς να δίνονται αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 33β. Δεν ξέρω τι λέτε πάντως το ματς ξεκινάει από το Χ. Όχι γιατί είναι κάπως, προς Θεού, αλλά επειδή ο Ηρακλής παίζει με το Χ όλη τη σεζόν και επειδή 1-1 έληξε και το πρώτο ματς και επειδή κλάνει κούφιες το γατί. Τώρα αν έχεις ένστικτο το ματς το παίζεις, διαφορετικά πες πως δεν υπάρχει.  
  
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    NS6
Με 30β και 31β αντίστοιχα, το ματς είναι σκέτη αγωνία. Οι Φαίακες δεν έδωσαν κανένα φιλικό στη διακοπή του πρωταθλήματος ενώ οι κυανόλευκοι είχαν τις απουσίες των διεθνών. Ο γηπεδούχος έχει να κερδίσει 4 ματς και 7 ματς να βγάλει ισοπαλία από την άλλη ο φιλοξενούμενος έχει να χάσει εδώ και 6 αγωνιστικές! 0-1 το πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη και αυτό το ματς μου μοιάζει ζυγισμένο. Η φανέλα του Πανιώνιου, η καλή του αγωνιστική κατάσταση και η κοιλιά των Κερκυρέων στα τελευταία ματς...μετράνε.

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - SKODA ΞΑΝΘΗ  NS3
Στον Βόλο το ματς έχει ενδιαφέρον μόνο από την μία μπάντα. Οι Θεσσαλοί παίζουν την Ευρώπη, είναι σε φόρμα και η ιστορία τους καλεί. Οι Ξανθιώτες είναι η πλέον αδιάφορη ομάδα της λίγκας με μόνο κίνητρο το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. 1-0 το πρώτο ματς στα Πηγάδια με το φαβορί να είναι ο γηπεδούχος. Τι θα υπερτερήσει το κίνητρο ή το χωρίς άγχος ποδόσφαιρο? Πωπω υπερπαραγωγή το έκανα! 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ    NET
Με το σερί... του και μαθηματικά πρωταθλητή Ολυμπιακού στην έδρα του νομίζω πως οι αργοναύτες, ή οι αστροναύτες όπως άκουσα, δεν έχουν και πολλές ελπίδες για κάτι καλό. Βέβαια η μπάλίτσα, ταναπού είναι. 0-1 το αποτέλεσμα στη Καβάλα για τον 1ο γύρο.

Π.Α.Ο.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ   NS1
Άλλο ένα δύσκολο ματς. Ο δικέφαλος παίζει για το καλό πλασάρισμα στην 5άδα. Ισοβαθμεί με τον Βόλο που έχει ένα μάλλον πιο εύκολο αντίπαλο καθώς η Ξάνθη είναι αδιάφορη. Η νίκη έτσι και αλλιώς για τον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος. Από την άλλη οι βυσσινί τα παίζουν όλα για όλα ελπίζοντας στην ολική επαναφορά εκμεταλλευόμενοι τον συνδυασμό των αποτελεσμάτων. Το σίγουρο είναι ότι στην Τούμπα δεν θα παν για τουρισμό και είναι έτοιμοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. 1-2 ο ΠΑΟΚ στα εγκαίνια του AEL FC ARENA.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   HIGH/TS
Το πιο κλάιν ματς της αγωνιστικής. 2-0 το τριφύλλι στο πρώτο ματς.

Με το θέμα της αδειοδότησης των ομάδων να κυριαρχεί και να αγχώνει, η 28η αγωνιστική είναι η πιο ενδιαφέρουσα μέχρι στιγμής. Το ματς κλειδί είναι αυτό στην Τρίπολη που θα καθορίσει σε ένα μεγάλο βαθμό την σωτηρία ή την παραμονή. Μη φάτε όμως τον παπά των αποδόσεων στις επιλογές σας, για συνομωσιολάγνα θύματα ψάχνουν!  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India