Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Έκτορας εδώ...Ντούσαν εκεί! Παπάς ή όχι?

Χριστός Ανέστη... και φέτος καραμπουζουκλήδες μου!


Ναι ναι ο τύπος τρέχει ένα σερί αναστάσεων που δεν το κοντράρει κανείς! Με τα στερεότυπα ευχολόγια να περισσεύουν, τα κατσίκια, τα αρνιά, τα ζυγούρια και τους κροκόδειλους να φουρφουρίζουν, το ελληνικό Πάσχα κορυφώθηκε χθες. Εμείς όμως πιστοί στο καθήκον, κάναμε μια βόλτα από τα sites και τα blogs και διαβάσαμε το νταλκά του ανήσυχου συντάκτη. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώθηκε σε δύο ονόματα προπονητών του Κούπερ και του Μπάγεβιτς...



Ο Αργεντινός από την στιγμή που έφυγε από τους κίτρινους είναι το πρώτο όνομα που φιγουράρει για την ανάληψη των πάγκων των ομάδων που είναι σε κρίση. Οι ομάδες που ακούστηκαν, με τυχαία σειρά, ήταν η Καβάλα μετά τον Κάσπερτσακ, ο Βόλος μετά τον Τσιώλη, ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που δεν υπέγραφε ο Βαλβέρδε, ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που φύγει ο Φερέιρα, ο ΠΑΟΚ όταν θα τελειώσει ο Χάβος και η λίστα συνεχίζεται! Περιττό να πω, πως διάβασα ότι ο Στρατηγός αποτελεί τον διακαή πόθο του Μαρινάκη, του Μπέου, του Ψωμιάδη, του Τεο κτλ. Από τον Παναθηναϊκό με το διοικητικό μπέρδεμα που επικραττεί μπορεί να τον θέλει και ο μασέρ-μέτοχος-football manager αλλά και πάλι δεν ξέρω!
 Όπως καταλαβαίνεται στις ΠΑΕ το μάθανε το κόλπάκι. Αν δούνε τοίχο στην πορεία της ομαδάρας... βρωμάνε την λέξη "Κούπερ" στα παπαγαλάκια και όλα καλά-Σάκης Ρουβάς. Βλέπετε οι μετοχές του Αργεντίνου παρόλη την μέτρια ελληνική πορεία του Άρη έχουν κάνει...limit up. Το brand name "Cuper" έχει τεράστια εμπορική δύναμη και όσο "έρχεται" τόσο πιο πολύ κερδίζουνε. Άποψη μου, αν τελικά πάει κάπου ο Κούπερ, θα είναι Τουρκία. Το μπαγιόκο βλέπεις. 
Αν δεν "ερχόταν" όμως ο Έκτορας ποιο όνομα λέτε να βρωμίζανε πρώτο? Άντε ακόμη?....να το προδώσω?


Και το όνομα αυτού Ντούσαν Μπάγεβιτς! Ο Πρίγκιψ!!! Ο Σέρβος την έκανε από την μεγαλόνησο σε λιγότερο από 12 μήνες αφού τερμάτισε 2ος, χάνοντας το πρωτάθλημα από το ΑΠΟΕΛ του Γιοβάνοβιτς (δες Ηρακλή). Κατέχοντας ή όχι ακόμη, το UEFA Pro δίπλωμα προπονητικής λέει να επιστρέψει στα μέρη μας που έχει και τη σιγουράτζα. Οι ομάδες που τον "διεκδικούν" είναι πολλές, όπως διαβάζω. Για να σου δώσω να καταλάβεις είναι ίδιες με αυτές που θέλουν τον Έκτορα αν βγάλεις τον Θρύλο και βάλεις τον....Παναιτωλικό! Ω ναι!
Το θέμα όμως με τον Ντούσαν είναι λίγο πασέ! Ο ίδιος με τις επαγγελματικές επιλογές και ιδιοτροπίες του έχει γίνει όμοιος του...Τσακ Νόρις!!! Δεν πολυπουλάει πια, αλλά κάνει ντόρο στις παρέες.
Οι φήμες τον θέλουν να προτιμά τον δικέφαλο του βορρά που ήταν και το πιο αναίμακτο από τα προπονητικά του περάσματα. Καλά δεν τα λέω?


Όπως και να έχει ρε μάγκες, αφού ο Μουρίνιο είναι ακόμη Ρεαλ και ο Φέργκισον Μάντσεστερ θα πορευτούμε με τις προπονητικές δευτεράζτες που έχουμε. Τι να κάνουμε, θα το πιούμε και αυτό το ποτήρι! Αφού στην Ευρώπη μας φοβούνται και μας πολεμάνε! Άντε μην βγει ο fair Μπέος στο CL και πάθουνε ντουβουρτζά!


ΥΓ1: Πολύ Δώνης και Νιόπλιας διαβάζω...
ΥΓ2: Next best thing...o προπονητής της Πόρτο και κολλητός του Jose! Χαχαχαχα...τι? αφού μιλάμε για προπονηταράδες!
ΥΓ3: Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες και τις Γιωργίες!
YΓ4: 6 ΤΑΜΕΙΑ συνολικά το ΣΚ ο betonias και birdy!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India