Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Champions league preview: Manchester United - Chelsea (21:45 MEGA)

Αγγλική μονομαχία.
Γήπεδο Old Trafford.
Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς από τα τέσσερα. Το 0-1 των κόκκινων διαβόλων δίνει ένα σαφές προβάδισμα αλλά δεν είναι τελεσίδικο. Η στόφα του 38χρονου παίκτη που ονομάζεται Giggs με πλάγια διεμβόλιση σέρβιρε μισό γκολ στον Wayne που έγραψε και το 2πλο στην έδρα των μπλε. Η United προελαύνει και στο νησί όπου βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο.

Οι μπλε είναι με την πλάτη στον τοίχο. Στην Premiere league η χρονιά είναι ήδη αποτυχημένη καθώς είναι 3η απέχοντας 11β από την κορυφή....

 Στην Ευρώπη που εναπόθεσε τις ελπίδες της για να χρυσώσει το χάπι της τα πράγματα επίσης δεν παν καλά αφού η ήττα εντός ήταν ψιλοταφόπλακα. Ο Ancelotti μάλλον παίζει το κεφάλι του σε αυτόν τον αγώνα καθώς ένας πιθανός αποκλεισμός θα σημάνει και την απομάκρυνση του.

Το ματς αυτό θα είναι διαφορετικό από το πρώτο. Νομίζω πως και οι δύο προπονητές θα ζητήσουν το γρήγορο γκολ σε ένα διαβολεμένο τέμπο. Εξάλλου δεν είναι και στην νοοτροπία του Sir Alex να κρατήσει το αποτέλεσμα. Μην βιαστείτε να πείτε M.U. Όπως είχα τονίσει και την προηγούμενη φορά οι μπλε ξέρουν τα κουμπιά των κόκκινων και το 0-1 που θα τα κάνει όλα ταντέλα, δεν είναι απίθανο. Όλα ανοιχτά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India