Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Το πρωτάθλημα έκλεισε. Η 5άδα και η παραμονή...όχι!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Το έχουν βάλει αμέτι μουχαμπέτι να μας τρελάνουν οι ομαδάρες μας. Εκτός από 3 ματς όλα τα άλλα ήταν over με συνολική συγκομιδή 27 γκολ! Eίναι η η 2η αγωνιστική στη σειρά που τα γκολ μπαίνουν βροχή, μετά το κασέτα-gate.

Ξεκινώντας την περιήγηση μας θα πάμε καρφί στον Πειραιά όπου ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο. 6 τμχ χάρισε στην ΑΕΚ και έβαλε τάπα στους επικριτές του. Η ΑΕΚ πρέπει απλά να κατέβηκε στο χορτάρι γιατί μπάλα δεν έπαιξε και όπως καταλαβαίνεται από το after-game για αυτούς το έργο ήταν η απόδραση των 11. Sold out πάντως δεν έγινε από τους γαύρους. Γιατί άραγε?

Στο ΟΑΚΑ οι πράσινοι έκαναν το καθήκον τους, κέρδισαν και έφεραν του Φαίακες σε δύσκολη θέση με τον υποβιβασμό να πλησιάζει απειλητικά... έξω από τα σπίτια τους.
Ο Ατρόμητος έκανε split στο τέλος και με γκολ του Σφακιανάκη στο 88΄ μοίρασε γκολ και βαθμούς. Οι Περιστεριώτες δεν ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ μου φάνηκε οτι δεν συνήλθε από το κύπελλο. Τα play off δεν τα χάνει και ως τότε καλά θα κάνει να ηρεμήσει αν και οι αλλάγες...τροχοδρομούνται.
Καβάλα ο Βόλος στην Καβάλα και το 0-1 άφησε πίσω τους αργοναύτες στην ευρωπαϊκή κούρσα. Μεγάλο 2πλό, αλλά αμφότεροι έχουν δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια. Για μένα έβγαζε ματι η περίπτωση. Η ανωτερότητα του γηπεδούχου ήταν φλυαρία και το γκολ στο 86΄των φιλοξενουμένων ήταν νομοτελειακό.
Στο άδειο Βικελίδης ο Άρης έκανε ξανά over. Το 3-1 επί των Σερρών του τόνωσε το ηθικό για την συνέχεια εξαντλώντας τις πιθανότητες του για έξοδο στην Ευρώπη. Τι γίνεται ρε αρειανόπαιδα ξαφνικά και βρίσκεται τα δίχτυα σαν ψαροκόπαδο? Τα λιοντάρια ήδη σχεδιάζουν την νέα χρονιά.
Στο Καυτατζόγλειο είχαμε γιούχες στο τέλος του παιχνιδιού παρόλο που στο τελευταίο λεπτό (94΄)ήρθε η ισοφάριση. Ο Μητρογκόλ χτύπησε πάλι ενώ το χαμένο πέναλτι του Γιάκομπ ίσως να επηρέασε. Και οι δύο συνεχίζουνε έχοντας το βλέμμα τους...προς τα πίσω.
Στα Πηγάδια η παράδοση συνεχίστηκε και οι Ξανθιώτες πήραν τη νίκη που τους εξασφάλισε με πολύ άνεση την κατηγορία. Οι Αρκάδες ήθελαν κάτι παραπάνω από τον αγώνα αλλά ποτέ δεν ήρθε και παράταση στην αγωνία (αλλά και τη μάχη) εντείνεται.
Κλείνω με την ματσάρα στον κάμπο. Το τελικό 3-3 τα λέει όλα. 3 φορές πανηγύρισε το AEL FC ARENA  και 3 φορές πικράθηκε με την τελευταία να είναι και τελειωτική στο 92΄!!! Αν σκεφτείς ότι η πιθανή νίκη θα ήταν άλμα παραμονής καθώς θα έπιανε τον ανταγωνισμό που δεν πήρε βαθμό, κάνει το Χ "ταφόπλακα". Ο Τέλης για ακόμη μια φορά δείχνει δουλεμένη ομάδα.
  

4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Ψαροκόπαδο; Χαχαχαχα...

Μην κολλάς. Μέχρι το τέλος της σεζόν προλαβαίνουμε να καρφώσουμε άλλα δώδεκα γκολάκια πολύ εύκολα.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι Καστίγιο, Κόκε και Μπόμπα ταιριάζουν αρκετά. Αυτό φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

charalampos είπε...

Κάνθαρε δεν βλέπω κανέναν από τους 3 του χρόνου. Τι λες εσύ?

Unknown είπε...

Θα χαλάσει το ψαροκόπαδο ??? χαχαχα

Κάτι για τροχοδρομήσεις διαβάζω…
Θα μπει σε “ράγες” ο ΠΑΟΚ ??? για να πάει που ??? ;-p

charalampos είπε...

Καλά διαβάζεις φίλε εκτός αν οι αλλαγές περιττεύουν στο δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει σε ράγες για να πάει κάπου, για αναγκαιότητα λήψης αποφάσεων έκανα λόγο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India