Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ατρόμητος: Κυπελλούχος ? Ευρωπαίος ? ή στη football league ?

 Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, δίνει το δικαίωμα στους Περιστεριώτες να ονειρεύονται τίτλο και έξοδο στην Ευρώπη. Η κατάσταση στο πρωτάθλημα όμως, δεν αφήνει τους φίλους της ομάδας να χαρούν την επιτυχία στο θεσμό του Κυπέλλου.

 Ο Ατρόμητος  στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη από τις 23 Ιανουαρίου, όταν πήρε και το τελευταίο του τρίποντο με 0-1 μέσα στο Πανσερραϊκό. Πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες ο απολογισμός του τις επόμενες 8 αγωνιστικές. Αυτό το γεγονός κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία την ομάδα σε απόσταση 2 βαθμών απ’ τον Αστέρα και 5 από τη Λάρισα... που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 Την επόμενη αγωνιστική θα έχουμε συν των άλλων και “πρόβα τελικού”, καθώς ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα την ΑΕΚ. Τα δυο τελευταία παιχνίδια τους οι Περιστεριώτες θα τα δώσουν εντός έδρας, με Ολυμπιακό την μεθεπόμενη και με Καβάλα την τελευταία αγωνιστική.

 Εκ πρώτης όψεως τα τρία τελευταία παιχνίδια του Ατρόμητου, θα τα χαρακτήριζα δύσκολα. Πρέπει όμως ν’ αναφέρω ότι θα έχει το μεγαλύτερο κίνητρο και από τους τρεις του αντιπάλους. Το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε συνδυασμό με αυτά των υπόλοιπων ομάδων την επόμενη αγωνιστική, θα ξεκαθαρίσουν το όριο των βαθμών που απαιτούνται για τη σωτηρία… Αν ο Ατρόμητος θέλει να βγει απ’ τα σενάρια πρέπει να νικήσει την ΑΕΚ. Βέβαια ο βαθμός της ισοπαλίας είναι σημαντικός αλλά δεν αρκεί, θα χρειαστεί κι άλλο θετικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση ήττας και σε συνδυασμό με ενδεχόμενη νίκη των άλλων ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά.

 Στον τίτλο θέτω τρία ερωτήματα… υπάρχουν και άλλα όμως…
Όλα αυτά ? Τίποτα από αυτά ? Ένα από αυτά ? Δυο από αυτά ? άλλη εξέλιξη ?...

 Για πρώτη φορά στην Ιστορία του ο Ατρόμητος έχει τόσους στόχους μέχρι το τέλος σχεδόν της σεζόν. Είχα γράψει και παλαιότερα, ότι είναι δύσκολα τα “δυο καρπούζια σε μια μασχάλη” για ομάδες σαν τον Ατρόμητο. Για να δούμε που το πάει…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India