Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Superleague: 25η αγωνιστική- 1η πράξη

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15  NET
Χαρακτήρα τελικού έχει ματς. Η Ξάνθη μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή εκτός, θέλει τη νίκη για να ανασάνει. Η Κέρκυρα μετά τις καλές εμφανίσεις και τις 2 σερί νίκες, προβλημάτισε με την εντός έδρας ήττας από τον Βόλο. Με 29 και 30β αντίστοιχα οι δύο ομάδες δεν είναι εξασφαλισμένες. Ο γηπεδούχος δεν βάζει και δεν τρώει συχνά πάνω από 2 γκολ. 6 φορές έχει κρατήσει το μηδέν και έχει 4 αγωνιστικές να φέρει ισοπαλία στα Πηγάδια. Ο φιλοξενούμενος τα 5 τελευταία ματς εκτός δεν έχει νίκη. Η προϊστορία είναι φουλ στην ισοπαλία.
   
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17:15  NS2
Ο Βόλος μετά τη νίκη στη Κέρκυρα και το καλό αποτέλεσμα στο Κύπελλο με τον Ατρόμητο, αναμένεται να έχει εύκολο απόγευμα με τις Σέρρες. Τα λιοντάρια βρίσκονται σε φάση διάλυσης και οι αποχωρήσεις έγιναν συνήθεια. Το πρώτο ματς 2-2.
 
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:30  NS2
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Αμφότεροι θέλουν τους βαθμούς της νίκης. Η αίγλη και και το γόητρο βέβαια πάντα πρωταγωνιστούν. Λίγα πράγματα θα πω γιατί ο χαρακτήρας του αγώνα είναι απρόβλεπτος. Ως γνωστό ο Άρης πάνω από 2 γκολ δύσκολα βάζει και ο Ηρακλής δύσκολα χάνει αφού είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες. Το πρώτο ματς το κέρδισε 1-0 ο Ηρακλής ενώ η πρόσφατη προϊστορία γέρνει με τον Άρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India