Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Europa league: Round of 16 - 1st leg.

Η γλύκα των 16.
CSKA Moskva - Porto 20:00 NS3
Γήπεδο Olimpiyskiy stadion Luzhniki. Οι Ρώσοι οπλίζουν τα όπλα τους ώστε να πάρουν νίκη-μισή πρόκριση στην έδρα τους. Η Πορτογάλοι έχουν εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν αλλά μία νίκη σε Ρωσικό έδαφος είναι εξαιρετικά δύσκολη. Μια ισοπαλία ίσως να είναι πιο ρεαλιστική από αυτή τη σκοπιά αλλά το προβάδισμα το έχουν οι Μοσχοβίτες.
  
PSV Eindhoven - Rangers 20:00 NS4
Γήπεδο Philips Stadion. Οι Ολλανδοί σκοράρουν κατά ριπάς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Δείχνουν να έχουν τον προβάδισμα. Οι Σκωτζέζοι από την άλλη που δύσκολα δέχονται γκολ νομίζω οτι έχουν τη πάστα για κάτι καλό. 

Leverkusen - Villarreal 20:00 NS1

Γήπεδο BayArena. Σε φόρμα οι Γερμανοί με 5 νίκες σε 5 ματς. Οι Ισπανοί σε 4 εκτός έδρας ματς πήραν 2 ισοπαλίες και ηττήθηκαν τις άλλες δύο. Ο γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγο αλλά οι Ισπανοί πηγαίνουν για να σκοράρουν ένα γκολ.

Braga - Liverpool 20:00 Ant1
Γήπεδο Braga Municipal. Οι Πορτογάλοι δεν είναι της πλάκας και θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Οι Άγγλοι έχουν τεράστιες δυνατότητες αλλά το ασταθές στο παιχνίδι τους δεν έχει εκλείψει. Εκτός έδρας δεν κάνουν παπάδες και για αυτό η ισοπαλία ίσως να είναι το πιθανότερο. O Gerrard δεν παίζει καθώς είναι εκτός αποστολής.

Benfica - PSG 22:05 NS1
Γήπεδο da Luz. Οι Πορτογάλοι είναι στα χάι τους και η άμυνα των Γάλλων θα δεινοπαθήσει.

Dynamo Kyiv - Man. City 22:05 Ant1
Γήπεδο Valery Lobanovsky. Νομίζω οτι θα δούμε ότι και στο Βικελίδης. Οι Ουκρανοί θα προσπαθήσουν για κάτι καλό. Οι Άγγλοι θέλουν το καλό αποτέλεσμα για να καθαρίσουν τη μπουγάδα στην έδρα τους. Πολύ πιθανό ο Μανσίνι να ξεκουράσει και παίχτες.

Twente - Zenit 22:05 NS4
Γήπεδο De Grolsch Veste. Διαστημικό ματς. Καμία ομάδα από τις δύο δεν είναι της πλάκας. Εδώ μπορεί να δούμε γκολ και από τους δύο, ο νικητής αγνοείτε!

Ajax - Spartak Moskva 22:05 NS3
Γήπεδο Amsterdam ArenA. Μπορεί οι Ολλανδοί να είναι Ολλανδοί αλλά και οι Ρώσοι είναι Ρώσοι. Πάμε για πολλά γκολ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India