Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Superleague: 25η αγωνιστική-2η πράξη

ή αλλιώς ΠΑΟΚ- ΑΕΚ ΙΙΙ
ΚΑΒΑΛΑ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ  15:00 NS2
Ξεκινάω με βαριές κουβέντες. Μου μυρίζει βόμβα το ματσάκι! Γκανιάν η Καβάλα, χαλαρό 2πλο στη Τούμπα η Καβάλα, Ευρώπη η Καβάλα και αν προσέξεις στην έδρα της η Καβάλα 1-0 κερδίζει ενώ με τις πεσμένες Σέρρες πριν δύο Κυριακές ήρθε το Χ.  Ο Καβαλιώτης Δερμιτζάκης βλέπει το Χ2 σαν μπισκοτολούκουμο. Ναι, αλλά τι να το κάνεις αφού επιθετικά ο Αστέρας είναι ακίνδυνος, όντας η χειρότερη επίθεση με 15 γκολ. Το πρώτο ματς 0-1 το πήρε η Καβάλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  15:00 NET
Δεν έχω να πω κάτι για το ματς. 13 ματς αήττητος ο Ολυμπιακός που στο Καραϊσκάκη έχει μόνο νίκες ενώ σε 15 ματς έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του. Ο Τέλης από την άλλη ταξιδεύει αποδεκατισμένος. Η πρώτη αναμέτρηση έληξε 0-2 με τον Ολυμπιακό νικητή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  17:15 NS3
Το ματς αυτό το κάνω πολύ χαβά! O Ατρόμητος έχει κάνει καλές εμφανίσεις στα δύο τελευταία ματς με τον ΠΑΟ στο πρωτάθλημα και τον Βόλο στο Κύπελλο και δείχνει σε φόρμα. Από τη  άλλη ο Πανιώνιος έχει δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα. Με δεδομένο ότι το ματς είναι κομβικό και για τους δύο έχω την εντύπωση πως οι άμυνες θα έχουν το πρώτο λόγο. 5 αγωνιστικές έχει να νικήσει ο γηπεδούχος ενώ μόλις μία νίκη με 2+ γκολ έχει ο φιλοξενούμενος. Το πρώτο ματς το πήρε 0-1 ο Ατρόμητος ενώ η προϊστορία δείχνει Πανιώνιο.

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  17:15 NS2
Κλάνει ο πεθαμένος? Αν είναι νεκροφάνεια... κλάνει και παρακλάνει! Βέβαια ο διαιτητής είναι persona non grata στη Λάρισα ενώ στον ΠΑΟ δεν βλέπω να ασχολούνται και πολύ με το ματς. 1-1 το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

A.E.K. - Π.Α.Ο.Κ.  19:30 NS1
Αυτή η αναμέτρηση αντιστοιχεί στο Rocky III. Rocky vs Clubber Lang (Mr T). Για να καταλάβεις είχαμε το Ι με τον ΠΑΟΚ να νικά 2-1 στην Τούμπα, το ΙΙ με το 0-0 για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ, πάμε για το ΙΙΙ την Κυριακή, IV επαναληπτικός Κυπέλλου στη Τούμπα πάλι και κλείνουμε με V & VI στα play off αν όλα πάνε καλά. Θα γνωριστούν καλά τα παιδιά!!! Βέβαια αυτό είναι άλλο ματς και ίσως το πιο μυστήριο από τη σειρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India