Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Super league: 26η αγωνιστική- Pregame Κυριακής

Κασέτα -> Παράγκα
Mp3 -> Bungalow
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ 15:00  NS3
Η Κυριακή ξεκινάει με την αναμέτρηση του Παγκρήτιου και τις δύο ομάδες να θέλουν βαθμούς. Ο Τέλης σε καλύτερη κατάσταση δεν θέλει να μπει σε σενάρια υποβιβασμού, ενώ ο Ατρόμητος είναι οριακά πάνω από την ζώνη που οδηγεί στην football league. Ο ένας έχει 6 αγωνιστικές χωρίς ισοπαλία ενώ ο άλλος 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη. 1-1 το πρώτο ματς και η προϊστορία αναδεικνύει πολλά Χ στις αναμεταξύ τους συναντήσεις.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 15:00  NS2

Ο γηπεδούχος θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, ο φιλοξενούμενος τα έχει "πάρει" με την φημολογία που θέλει τον Μπέο να μπαίνει στα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης και να ζητάει από τους παίκτες να μην δείξουν οίκτο. Οι κυανέρυθροι έχουν νικήσει και τα 4 τελευταία εντός έδρας ματς χωρίς να δεχτούν πολλά γκολ. Οι βυσσινί δεν έχουν εκτός έδρας νίκη και σε κάθε εξόρμηση τους μάλιστα, δέχονται γκολ. 0-1 το πρώτο ματς ενώ σε 5 αναμετρήσεις έχουμε 3 ισοπαλίες και από μία νίκη για τον καθένα. 

A.E.K. - ΚΑΒΑΛΑ 17:15  NS2
Ματς με άρωμα Ευρώπης. Με τον Χιμένεθ να δηλώνει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και τον Κάσπερτσακ να μην ανανεώνεται, ο αγώνας έχει μία περίεργη χροιά. Επιθετικό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες με πολλά γκολ ενώ και οι δύο τρέχουν ένα σερί 2 νικών. 2-1 η Καβάλα στον πρώτο γύρο και το ματς είναι 50ρίσιο κατ' εμέ.
  
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΡΗΣ 17:15  NS3
Δύσκολο ματς με φόντο την άνετη παραμονή. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες με τους Φαίακες να είναι προβληματισμένοι με τις 2 σερί ήττες και τους κίτρινους σε κρίση και με νέο προπονητή τον Τσιώλη στον πάγκο τους να ψάχνουν το γκολ. 6 αγωνιστικές χωρίς Χ στην Κέρκυρα η ομάδα του Μπάντοβιτς ενώ 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη ο Άρης που εκτός Βικελίδη μόνο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ έβαλε 2 γκολ. 2-0 ο Άρης στον πρώτο γύρο με τις 2 προηγούμενες αναμετρήσεις να καταλήγουν στην ισοπαλία.

Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30  NS1
Με κόσμο αυτή τη φορά η Τούμπα και σε αυτή την ποδοσφαιρική, και όχι μόνο, παρακμή απλά ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. 3-0 στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India