Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Κύπελλο Ελλάδος: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ μέρος Α΄

 Μετά απ΄ όλα τα ωραία του πρωταθλήματος ήρθε η ώρα και για το Κύπελλο Ελλάδος. Αφού μάθαμε τον πρωταθλητή μένει τώρα να μάθουμε και τον κυπελλούχο.
 Στην ημιτελική φάση τα φώτα πέφτουν στο ζευγάρι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που αύριο στις 21:00 θα δώσουν την πρώτη τους μάχη στο Ο.Α.Κ.Α.  

 Οι δυο “Δικέφαλοι Αετοί” του ελληνικού πρωταθλήματος φέτος παρόλο που απέκλεισαν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην προηγούμενη φάση για να βρεθούν τώρα αντιμέτωποι, δεν έχουν τη δυναμική των προηγουμένων χρόνων. Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν ότι αυτός που θα περάσει έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Η πορεία τους στο πρωτάθλημα δεν δικαιολογεί τόση αισιοδοξία... αφού φέτος δεν ανταγωνίζονται τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά ομάδες σαν τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ατρόμητο.
Είναι όμως νωρίς για τον τελικό, το ζητούμενο είναι ποιος θα φτάσει εκεί…

 Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι στα δύσκολα στέκεται καλά, ενώ η ΑΕΚ καταφέρνει σχεδόν κάθε παιχνίδι να διαψεύσει τις προβλέψεις. Κοινός παρανομαστής “η δόξα”, καθώς για χρήμα ούτε λόγος… Και οι 22 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν αύριο είναι απλήρωτοι, καθώς τα ταμεία των ομάδων είναι μείον και φυσικά δεν πρόκειται να γεμίσουν απ’ αυτό το θεσμό… Το τρόπαιο το θέλουν για να κλείσουν τη χρονιά παρουσιάζοντας μια επιτυχία που θα δώσει χαρά στους φιλάθλους τους και πίστωση χρόνου στις διοικήσεις τους…

 Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που θέλει πιο πολύ το κύπελλο, καθώς δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα θετικό τη φετινή χρονιά. Αν αποκλειστεί και από αυτό θα είναι μια χρονιά που θα θέλουν όλοι να την ξεχάσουν πολύ γρήγορα.

 Ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο βήμα με τη πρόκριση στους 32 του Europa League πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και άφησε στο τέλος την εντύπωση πως αν δεν ήταν άτυχος στη Ρωσία θα μπορούσε να συνεχίσει κι άλλο. Έτσι η χρονιά σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμένη.

 Παρακολουθώντας και τις δυο ομάδες σε αρκετά παιχνίδια θεωρώ ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι το φαβορί, καθώς παρουσιάζεται αρκετά σταθερός και πιο συγκεντρωμένος σε σύγκριση με αυτόν του Νότου. Η σταθερή καλή αμυντική του λειτουργία είναι αυτή που μπορεί να του δώσει την πρόκριση, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που δεν έχει κάποιο πολύ δυνατό σημείο στην αγωνιστική του συμπεριφορά… 


Υπάρχει και το Β΄ μέρος

2 σχόλια:

Loader είπε...

Πολύ καλή η ανάρτηση σου φίλε μου!!!Τι ήταν αυτό πάλι σήμερα πολύ κόκκινη κάρτα έπεσε γιατί????

Unknown είπε...

Να είσαι καλά φίλε σ’ ευχαριστώ… Οι κόκκινες βγήκαν γιατί δεν υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός στον ΠΑΟΚ…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India