Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Γαλλία 26η αγωνιστική

 Πολλοί φίλοι μου με ρωτάνε… Τι κόλλημα έχεις φαει ρε Γιώργο με τη Γαλλία και τους παρακολουθείς τόσο πολύ ?
Γιατί ρε παιδιά πολύ απλά είναι εξαιρετικά συναρπαστικό πρωτάθλημα.
 Με λίγα λόγια βλέπω φέτος 5 ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο και να βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών μεταξύ τους… Μεγάλη μάχη για το ποιος θα σωθεί αν εξαιρέσουμε την παραφωνία της Αρλ… Βλέπω επίσης ο πρώτος με τον δέκατο ένατο να έχουν 22 βαθμούς διαφορά, όταν για παράδειγμα στην Ελλάδα ο πρώτος Ολυμπιακός έχει 24 βαθμούς διαφορά από τη τρίτη ΑΕΚ…  

Νομίζω είναι αρκετοί οι λόγοι…

 Συγκάτοικοι στην κορυφή είναι πλέον η Λιλ με τη Ρεν, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθούν...

Μαρσέιγ, Παρί και Λυών.  Όλοι θέλουν τη νίκη που θα τους κρατήσει ψηλά, ενώ η Παρί Σ.Ζ την Πέμπτη παίζει στη Πορτογαλία με τη Μπενφίκα για το Europa League.

Marseille - Lille
 Το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της Μαρσέιγ και της Λιλ θα γίνει την Κυριακή το βράδυ. Οι πρωταθλητές τρέχουν σερί τεσσάρων νικών και γνωρίζουν ότι με νέα νίκη μπορεί να βρεθούν ακόμη και στη πρώτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι που έμειναν χωρίς νίκη τις δυο τελευταίες αγωνιστικές έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος και θα προσπαθήσουν να μη χάσουν τουλάχιστον ώστε να διατηρήσουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους.

Auxerre - Paris S.G.
 Αύριο η Οσέρ υποδέχεται τη Παρί σ΄ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι φέτος είναι απογοητευτικοί και κινδυνεύουν με υποβιβασμό καθώς βρίσκονται στη 17η θέση. Θυμίζω ότι πέρσι τερμάτισαν στην 3η θέση και έπαιξαν Champions League… αλλά και κει δεν κατάφεραν τίποτα. Σε αντίθεση οι φιλοξενούμενοι φέτος διεκδικούν το πρωτάθλημα και δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όπως προείπα την Πέμπτη παίζουν Ευρώπη, οπότε έχουν το μυαλό τους και εκεί.    

Σάββατο  05/03
20:00 Καέν vs. Σεντ Ετιέν
20:00 Λοριάν vs. Νανσί
20:00 Μονπελιέ vs. Ρεν
20:00 Νις vs. Λανς
20:00 Τουλούζ vs. Σοσό
20:00 Βαλενσιέν vs. Μονακό
22:00 Οσέρ vs. Παρί Σεν Ζερμέν

Κυριακή  06/03
18:00 Μπρεστ vs. Μπορντό
18:00 Λυών vs. Αρλέ
22:00 Μαρσέιγ vs. Λιλ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India