Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κυπριακό Πρωτάθλημα: Α΄φάση τέλος - Αρχές Απριλίου τα play-off.

Η φωτό σε αποσυντόνισε, ε? 
Συγκεντρώσου όμως γιατι τα ντέρμπι στην Κύπρο τώρα ξεκινάνε!  
Μετά από 26 αγωνιστικές όλα πήραν τον δρόμο τους. Οι ομάδες κατηγοριοποιήθηκαν σε τρεις ομίλους των τεσσάρων (Α΄,Β΄,Γ΄) και είναι έτοιμες να δώσουν τη μάχη τους για την τελική κατάταξη. Στις επόμενες 6 αγωνιστικές των play off (ή Β΄φάση) θα κριθούν όλα.

Στον Α΄όμιλο έχουμε ΑΠΟΕΛ 62β, Ομόνοια 50β, Ανόρθωση 45β και ΑΕΚ 42β. Το +12 των Γαλαζοκίτρινων τους χρίζουν φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα του Γιοβάνοβτις είναι πλέον...
 πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει τον 21ο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία της! Η Ομόνοια βρίσκεται μεσούσης κρίσης μετά τα άσχημα αποτελέσματα και το μέλλον του Ντούσαν στην ομάδα είναι αβέβαιο. Στην Ανόρθωση η 2η θέση είναι στόχος ενώ η ΑΕΚ θέλει να μπει στην προνομιούχο 3άδα που θα την οδηγήσει αυτομάτως στην Ευρώπη, διαφορετικά θα περιμένει την ευρωπαϊκή της έξοδο μέσω Κυπέλλου.



Στο Β' όμιλο έχουμε Απόλλωνα 38β, Ολυμπιακό 36β, Ένωση 36β και ΑΕΛ 33β. Οι ομάδες εδώ θα αγωνιστούν για την 5η-6η-7η και 8η θέση αντίστοιχα. Στην ουσία κάνουν προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Θέμα έχει προκύψει καθώς η ΑΕΛ φημολογείται ότι προσέγγισε  τον προπονητή του Ολυμπιακού Χριστολούδου με συνέπεια η δύο ομάδες να φτάσουν στα άκρα.   

Στον Γ' όμιλο οι ομάδες που θα μετάχουν είναι: Εθνικός 33β, Ερμής 30β, Αλκή 29β και ΑΕΠ 26β. Μεγάλη η πίκρα του Εθνικού καθώς στην ισοβαθμία έχασε τον Β΄όμιλο από την ΑΕΛ.
Πέρσι τέτοιο καιρό ο Εθνικός με 30β αγωνιζόταν στο 2ο γκρουπ ενώ φέτος με 33β..στο 3ο. Μία από τις 4 ομάδες θα ακολουθήσει την Δόξα και τον ΑΠΟΠ στο υποβιβασμό μετα τις 6 αγωνιστικές της Β΄φάσης.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India