Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΙΤΑΛΙΑ 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κάπως άχρωμη αυτή η αγωνιστική ημέρα στην Ιταλία, με αγώνες όμως όπου πάλι θα κρίνουν συμπεριφορές για ομάδες και παίκτες.
   ΠΑΛΕΡΜΟ-ΜΙΛΑΝ: Ίσως η απαράδεκτη συμπεριφορά του Ιμπραίμοβιτς και η αποβολή του να βγει σε καλό για την Μίλαν, καθώς η αγωνιστική του συμπεριφορά δεν είναι και η καλύτερη. Με Κασάνο και Πάτο μάλλον, θα επιχειρήσει να δραπετεύσει με την νίκη, από μία έδρα...
αλλά και ομάδα που έχει ξεχάσει την λέξη νίκη.Και μόνο αυτό κάνει το ματς επικίνδυνο.
   ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΡΕΣΙΑ: Νέα τραγωδία για την Γιούβε που φαίνεται να αποχαιρετάει όλους τους στόχους της. Ούτε το σκορ με δύο γκολ διαφορά δεν μπορεί να κρατήσει. Από την άλλη η Μπρέσια σε ένα παράξενο παιχνίδι, ισοφάρισε προς το τέλος με τραγικό λάθος της άμυνας της Ίντερ, αλλά στο φινάλε έχασε το πέναλτυ και την ευκαιρία να πάρει τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς. Τώρα είναι υποχρεωμένη να παλέψει για το τρίποντο μέσα στο Τορίνο με την αλλοπρόσαλλη Γιούβε.
   ΜΠΑΡΙ-ΚΙΕΒΟ: Το είδαμε και αυτό, το Μπάρι να κάνει μεγάλη εμφάνιση και ίσως να αδικήτε από το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Μιλάνο με την Μίλαν, τώρα όμως παίζει με την Κιέβο η οποία έχει μπει σε περιπέτειες, και το διπλό είναι πιθανό.
   ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΚΑΤΑΝΙΑ: Προβληματίζετε η Ουντινέζε εντός σε κλειστές άμυνες, και κάπως έτσι θα αγωνιστή και η Κατάνια. Το κίνητρο είναι πολύ ισχυρό για την καλύτερη ομάδα της Ιταλίας αυτήν την περίοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India