Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Europa league: Round of 16 - 2nd leg

Spartak Moskva - Ajax 20:00 NS1
Γήπεδο Luzhniki. Το 0-1 των Μοσχοβιτών στο πρώτο παιχνίδι δίνει σοβαρό πλεονέκτημα πρόκρισης. Η Spartak είναι καλή ομάδα αλλά όχι κάτι σούπερ. Στο τελευταίο ματς του Ρωσικό πρωταθλήματος μάζεψαν 4 μπαλάκια εκτός έδρας. Ο Ajax συγκεντρώνει ελπίδες καθώς ο αντίπαλος στην έδρα του τις τελευταίες 3 ευρωπαϊκές του εμφανίσεις έχει 2 ήττες και μία ισοπαλία. Οι Ολλανδοί εξάλλου έχουν επιθετικές αρετές.  


Zenit - Twente 20:00 NS4
Γήπεδο Petrovskij. Το 3-0 των Ολλανδών στην έδρα τους δύσκολα ανατρέπεται. Πιστεύω ακράδαντα στη νίκη της Zenit αλλά όχι στην πρόκριση της. Είναι πολύ πιθανό ο φιλοξενούμενος στην κόντρα να κάνει γκολ. 


Manchester City - Dinamo Kiev 20:00 Ant1

Γηπεδο City of Manchester. Η υπεροψία των Άγγλων τελικά τους κόστισε στην κρύα Ουκρανία. Οι πολίτες παραμένουν το πρώτο φαβορί της διοργάνωσης και αυτό φαίνεται και από τις αποδόσεις του στοιχήματος. Η πρόκριση απαιτεί ανατροπή του 2-0 του πρώτου αγώνα και οι Άγγλοι το βλέπουν πολύ πιθανό. Εγγλέζικος ξιπασμός θα μου πεις και σωστά θα κάνεις. Η νίκη θα έρθει... για την πρόκριση δεν ξέρω καθώς την έχω ικανή την Dinamo να το παστελώνει και να αφήσει τον Μανσίνι ένα κακό Μουρινικό κλώνο.    


Paris St. Germain - Benfica 20:00 NS3
Γήπεδο Parc des Princes. Το 2-1 της Benfica στην Πορτογαλία δίνει οριακό προβάδισμα. Αμφότεροι βρίσκονται στα down τους με τον Jorge Jesus να ξεκουράζει τους παίκτες του στο τελευταίο ματς. Οι Γάλλοι είναι αθλητική ομάδα με πολλά τρεξίματα και πραγματικά αυτό το ματς είναι αίνιγμα. Οι αετοί στα χειρότερα θα παλέψουν για το Χ.
 


Porto - CSKA Moskva 22:05 NS3 
Γήπεδο Dragão. Το 0-1 των Πορτογάλων ήταν αποστομωτικό. Είναι ένα από τα φαβορί του θεσμού και το αποδεικνύει με τις 6 εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες και την τρομερή πορεία στο εθνικό της πρωτάθλημα. Οι Μοσχοβίτες θα παίξουν για την ανατροπή και κάτι μου λέει πως το σκορ θα ανοίξει. 


Liverpool - Braga 22:05 Ant1 
Γήπεδο Anfield. Αχ αυτοί Άγγλοι, τουρίστες στα εκτός έδρας νομίσουν οτι η πρόκριση θα έρχεται πάντα στα σπίτια τους. 1-0 η Braga στο πρώτο ματς που είναι ικανή να σκοράρει και στον ναό. Δύσκολο έργο για τους κόκκινους η πρόκριση που φέτος είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Προσφάτως έριξαν 3 στην United  και μαζέψαν 3 από την West Ham!!!!  


Glasgow Rangers - PSV Eindhoven 22:05 NS6
Γήπεδο Ibrox. Πωπω αυτοί Σκωτζέζοι δεν με πείθουν. Σαφώς καλύτεροι οι Ολλανδοί που παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στην έδρα τους. Βρε λες να δούμε πάλι κανένα Χ γιατί αυτοί οι τσιγκούνηδες δεν χάνουν εντός!!!!  


Villarreal - Bayer Leverkusen 22:05 NS1
Γήπεδο El Madrigal. Το πρώτο ματς έληξε 2-3 υπέρ των Ισπανών που δείχνουν να ανακάμπτουν χωρίς όμως να πιάνουν απόδοση. Οι Γερμανοί διακρίνονται από σταθερότητα. Με 4-4-2 και οι δύο ομάδες περιμένω πάλι ένα μεγάλο σκορ.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India