Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Πανιώνιος: Για δυο αποτελέσματα στην Κέρκυρα

 Τα γκολ που δέχτηκε στα τελευταία λεπτά των αγώνων με Λάρισα και Ηρακλή, στέρησαν από τον Πανιώνιο τη νίκη και τον διατηρούν στις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

 Οι Νεοσμυρνιώτες μετά την ήττα από τον Εργοτέλη στην Κρήτη στις αρχές Φεβρουαρίου, κατάφεραν να μη χάσουν κανένα από τα επόμενα 6 παιχνίδια πρωταθλήματος. Παρά τις 2 νίκες και τις 4 ισοπαλίες, η απόσταση από τον Αστέρα που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι μόλις 3 βαθμοί. Αν συνυπολογίσουμε ότι την τελευταία αγωνιστική ο “Ιστορικός” αντιμετωπίζει τον Αστέρα στη Τρίπολη, εύκολα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι κανείς φίλος του Πανιωνίου δεν κοιμάται ήσυχος ακόμη.   

 Την προτελευταία αγωνιστική, ο Πανιώνιος στο τελευταίο παιχνίδι για φέτος στην έδρα του έχει τη τύχη να αντιμετωπίζει την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Πανσερραίκό... Μπορεί η νίκη σε αυτό το παιχνίδι να αρκεί για την παραμονή, αλλά μπορεί και όχι. Αυτό θα εξαρτηθεί από τ’ αποτελέσματα της επόμενης αγωνιστικής.

 Η επόμενη αγωνιστική κρίνετε καθοριστική και με αυτό το σκεπτικό ο κυρ. Τάκης αποφάσισε ν’ αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Γιούργκεν Μάχο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας θ’ απουσιάσει λόγο των 7 κίτρινων καρτών που έχει δεχθεί, από τα δυο τελευταία παιχνίδια της σεζόν.  
Το παιχνίδι με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού και για τους Κερκυραίους είναι καθοριστικό παιχνίδι για την παραμονή τους στη κατηγορία.

 Αν ο Πανιώνιος χάσει στη Κέρκυρα και ο Αστέρας νικήσει τον Άρη τότε η ενδεχόμενη νίκη με Πανσερραίκό δεν θα είναι αρκετή για την παραμονή. Αυτό γιατί οι 34 βαθμοί που θα έχει με μια νίκη ακόμη δεν τον εξασφαλίζουν. Οπότε ο στόχος της ισοπαλίας είναι εξίσου σημαντικός και λογικά οι Νεοσμυρνιώτες θα παίξουν έχοντας στο μυαλό τους και αυτό το αποτέλεσμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India