Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Champions league: Round 16 - 2nd leg. 8/3.

Barcelona - Arsenal 21:45 Mega
Γήπεδο Camp Nou. Στον επαναληπτικό του 2-1 των Άγγλων η μάχη αυτή είναι ένας πρόωρος τελικός. Ο γηπεδούχος με 1-0 είναι στην επόμενη φάση αλλά τέτοια ματς τείνουν να σε διαψεύσουν. Η Barca φάνηκε να κάνει οικονομία δυνάμεων με το 1-0 επί της R.Saragoza ενώ η Arsenal σκόνταψε με την Sunderland μένοντας στη λευκή ισοπαλία. Το πρόβλημα των Καταλανών είναι το κέντρο της άμυνας καθώς ο Pique είναι απών λόγω τιμωρίας ενώ ο Puyol είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού. Από τους κανονιέρηδες μάλλον θα απουσιάσουν (και λέμε μάλλον διότι η παραπληροφόρηση είναι υπολογίσιμη σε τέτοια ματς) οι van Persie, Walcott, Fabregas και Song με τον προτελευταίο να δηλώνει έτοιμος στα μέσα. Στοιχηματικά, όλος πλανήτης τα χώνει στον άσσο και το over και μιλάμε για το το 87% και 80%  των πονταρισμάτων, αντίστοιχα .   


Shakhtar Donetsk - Roma 21:45 ΝS1

Γήπεδο Donbass Arena. Στο πρώτο ματς το 2-3 των Ουκρανών ήταν αποστομωτικό. Η έδρα τους είναι απόρθητη με 18 αγώνες και 18 νίκες από την στιγμή που εγκαινιάστηκε το γήπεδο το 2009. Η Roma ταξιδεύει με νέο προπονητή Vincenzo Montella καθώς ο Claudio Ranieri παραιτήθηκε πριν 2 εβδομάδες. Οι Ρωμαίοι έχουν πολύ δύσκολο έργο καθώς θέλουν νίκη με 2 γκολ διαφορά ή νίκη σκοράροντας 3 φορές. Οι Ουκρανοί είναι σε φόρμα και έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς και θυμίζω ότι και το 2006 είχαν κερδίσει στην έδρα τους τους Ιταλούς με 1-0 στον επαναληπτικό του 4-0 της Ρώμης που συνετρίβησαν. Στοιχηματικά, το ματς μπορεί να κρύβει παγίδες.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India