Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Super league: 26η αγωνιστική- Pregame Σαββάτου

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 17:15  NS3
Να τα....να τα! Εδώ σε θέλω μάστορα. Με την πλάτη στον τοίχο ο Αστέρας με μία μόλις νίκη στην έδρα του παίζει με τον πολύ καλό Βόλο. Με φανερή την αδυναμία στο σκοράρισμα η Τρίπολη θα προσπαθήσει για κάτι καλό έστω μία ισοπαλία με τον Δερμιτζάκη να χαρακτηρίζει το ματς χωρίς αύριο. Προσωπικά πιστεύω οτι θα είναι επιτυχία το Χ για το γηπεδούχο. Το 2πλό θα θρονιάσει τον Βόλο στην 5άδα που είναι αήττητος εδώ και 5 αγωνιστικές. Να τονίσω ότι η ομάδα της Μαγνησίας έχει μόνο 2 ήττες μακριά από την έδρα της. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο. 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15  NS2

Τι να πούμε εδώ? Ακούστε καλύτερα καμιά κασέτα! Όσο αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, σε ματς που παίζει ο τελευταίος δεν ποντάρουμε. 2-0 το πρώτο παιχνίδι στα Πηγάδια.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30  NS2
Μπαμπάκο...μπαμπακούλη....πατέρα...father! Ο Γηραιός έρχεται με φόρα από το 2πλό στο Βικελίδης και στα ντέρμπι δείχνει χαρακτήρα. Το γκολ είναι θέμα αλλά αμυντικά είναι δεμένος. Οι πράσινοι όπως είχα πει και στο παρελθόν και όπως είχε γράψει ο elpis cameraman, δεν έχουν και πολλά κίνητρα ή ψυχικά αποθέματα ή συγκέντρωση να παίξουν μπάλα. Σαφώς το βαρόμετρο του ματς θα εξαρτηθεί από την παρουσία του ΠΑΟ. 4-2 το ματς του πρώτου γύρου και η πρόσφατη προϊστορία στο Καυτατζόγλειο δεν δείχνει πολλά γκολ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India