Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Super league: Ψου ψου ψου και μου μου μου!

Η διακοπή του πρωταθλήματος έχει στρέψει την ειδησιογραφία στα εξωαγωνιστικά! Διαβάζουμε ορισμένα πράγματα που δεν ξέρω αν εξυπηρετούν την ενημέρωση ή το επιτηδευμένο ντόρο.
Στον πρωταθλητή Ολυμπιακό δύο είναι τα θέματα. Το ένα είναι η παραμονή του Ερνέστο και η άλλη οι δηλώσεις Φέτφα περί μη χρησιμοποιήσεις του από τον Ισπανό. Για το πρώτο θα πω κακίες για το Μυρμήγκι, για το δεύτερο όσο δίκαιο και να έχει ο μικρός, το σωστό είναι να μιλάει μόνο μέσα στο γήπεδο με την απόδοση του...

Στον ΠΑΟ τα διοικητικά εξακολουθούν να μεσουρανούν. Αυτό τους έφαγε βέβαια...
Στην ΑΕΚ ψάχνονται για χρήματα ενώ ο Μανόλο παίζει για τον πάγκο των μισών Ευρωπαϊκών ομάδων. 
Στη Σαλονίκη ο ΠΑΟΚ συνεδριάζει για νέα ΑΜΚ ενώ γράφτηκε ότι ο Τεο προσέγγισε τον Ζήση για νέα συνεργασία. Το θέμα που καίει είναι η τιμωρία του ΠΑΟΚ που καθυστερεί και ενδέχεται να του κοστίσει ματς των Play-off.
Στους κίτρινους μετα τον Κούπερ βλέπω ξανά προπονητή του Άρη να απασχολεί τα μέσα. Τσιώλης παντού. Ο Τσιώλης θέλει να μείνει χρόνια, ο Τσιώλης θα προωθήσει παίκτες από την πρωταθλήτρια ομάδα των Κ20 κτλ...
Στον Ηρακλή τέλος αυτό που κυριαρχεί είναι η εξασφάλιση της αδειοδότησης με την προετοιμασία για το επόμενο ματς να συνεχίζεται με πολλές απουσίες τραυματιών. 

Με το κασέτα-gate τι γίνεται? Τα είπαμε και τα ξεχάσαμε?
Ο Μπέος αρχές Απριλίου θα ανοίξει τα χαρτιά του και μιας που μιλάμε για χαρτιά, αληθεύει ότι έλαβε μέρος σε χαρτοπαιχτικό τουρνουά?
Όλη η λίγκα ψάχνει λεφτά για την αδειοδότηση, πανί με πανί τα ταμεία των ομάδων!!! Λέτε να έχουμε δράματα? Ο Πηλαδάκης πάντως... καιροφυλακτεί!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India