Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αργούν τα πλέι οφ;

Ήττα για τον αδιάφορο Παναθηναϊκό χτες στη Λάρισα και ελπίδες παραμονής για την ΑΕΛ. Μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη, οι πράσινοι δεν έχουν ουσιαστικό στόχο στο Πρωτάθλημα και απλά περιμένουν τα πλέι οφ, ώστε να διεκδικήσουν τη θέση που οδηγεί στους προκριματικούς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι τα πλέι οφ δεν περιμένουμε να δούμε καλύτερη εικόνα, αλλά αργότερα...
Αργότερα στα πλέι οφ η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη, είτε με αντιπάλους ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, είτε με Ολυμπιακό Βόλου-Καβάλα. Οπότε αυτή η αδιαφορία-χαλαρότητα που αναμένεται ότι θα συνεχίσει να έχει η ομάδα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να διορθωθεί αργότερα. Αυτό είναι και άλλο ένα από τα μειονεκτήματα των πλέι οφ. Είναι σαν να «ακυρώνουν» τις τελευταίες αγωνιστικές.
Πχ η βαθμολογία τώρα είναι:
2. Παναθηναϊκός 51
3. ΑΕΚ 40
4. Ολυμπιακός Βόλου 38
5. Καβάλα 38


Αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα στα πλέι οφ η βαθμολογία θα ήταν:
1. Παναθηναϊκός 3
2. ΑΕΚ 0
3. Ολυμπιακός Βόλου 0
4. Καβάλα 0


Δηλαδή ακόμα και με τέτοια διαφορά βαθμών δεύτερου-πέμπτου (Παναθηναϊκός-Καβάλα 51-38) η διαφορά στη νέα βαθμολογία είναι μόλις 3 βαθμοί, κάτι που δίνει ελάχιστο κίνητρο στους πράσινους στο να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο. Γι' αυτό και δεν περιμένω πολλά στις επόμενες αγωνιστικές.
Ο Παναθηναϊκός χτες δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησε. Έκανε φάσεις, έτρεξε, αλλά μέχρι εκεί. Ίσως δεν ήταν και τόσο τυχερός χτες, μιας και τα δυο γκολ των γηπεδούχων ήρθαν από λάθη των αμυντικών του ΠΑΟ (Καντέ-Βύντρα), αλλά και αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι. Το θέμα είναι ότι δεν φάνηκε ιδιαίτερο πάθος από τους πράσινους στο να κερδίσουν το παιχνίδι.


ΥΓ. Πάνω που είχαμε ξεχάσει τις γκάφες του Λουκά, ήρθε μια «καλή από τα παλιά»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India