Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ζόρικο παιχνίδι με την Τρίπολη η Καβάλα

Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι της Καβάλας με τον Αστέρα Τρίπολης το μεσημέρι (15:00) στο "Ανθή Καραγιάννη". Στην πόλη επικρατεί ενθουσιασμός μετά από την μεγάλη και δικαιότατη νίκη της Καβάλας επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο κόσμος αναμένεται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ομάδας. Αντίπαλος είναι ο μπαρουτοκαπνισμένος Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έχει ανάγκη από βαθμούς και θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του. Το παιχνίδι μου θυμίζει κλασσικό παιχνίδι τελευταίων αγωνιστικών του Ελληνικού πρωταθλήματος όπου όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά...


Στα αγωνιστικά ο ΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Ντουγκλάο και Καρντόζο, οι οποίοι αποτελούν δύο από τους στιλοβάτες της ομάδας. Επιστρέφει στην αποστολή μετά από πολύ καιρό ο Νταρσεβίλ. Η ενδεκάδα της Καβάλας αναμένεται να είναι η εξής: Γκαλίνοβιτς, Φερτζέλ, Χριγκόβιτς, Θεοδωρέλης, Τόμασιτς, Ντιέ, Ντικρόκ, Αμπντούν, Ονουάτσι, Ρίος, Νικουλάε.

Πολλοί έχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Μάκαρος θέλει να βγάλει την ομάδα στην Ευρώπη. Σίγουρα τα τελευταία 2 αποτελέσματα του ΑΟΚ ήταν κάπως αφύσικα... όμως μέσα στην Τούμπα η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα, εντός και εκτός έδρας. Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Αυτές οι ομάδες είναι πολύ επικίνδυνες. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, αν και το διπλό θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Λίγα λόγια για τον Τζαμέλ Αμπντούν. Αυτό το παλικάρι έχει κλέψει τις καρδιές όλων των Καβαλιωτών και έχει εντυπωσιάσει το ποδοσφαιρικό ελληνικό κοινό. Το παλικάρι είναι μεγάλος μπαλαδόρος... σταματάει ψηλή μπαλιά 60 μέτρων και κολλάει την μπάλα στο πόδι του, είναι γρήγορος με ή χωρίς τη μπάλα, είναι διεισδυτικός, τρέχει συνέχεια, έχει γλυκιά σέντρα και το σημαντικότερο δεν το παίζει βεντέτα και μπορεί εύκολα να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Εάν είχε και το εύκολο γκολ θα έπαιζε άνετα σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ο Αμπντούν σίγουρα θα πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι και θα χαραμιστεί αν πάει σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Όπως και να έχει πάντως όταν θα επιστρέψει να αγωνιστεί αντίπαλος με την Καβάλα θα τον χειροκροτήσει όρθιο ολόκληρο το γήπεδο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India