Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κάτι απο...Primera division το σημερινό "κιτρινόμαυρο" ντέρμπι!

Σε ένα άκρως αμφίρροπο παιχνίδι,Άρης και ΑΕΚ έρχονται σήμερα αντιμέτωποι στις 20.30 στο Κλεάνθης Βικελίδης,έχοντας αμφότεροι ανεβασμένη ψυχολογία για διαφορετικούς βέβαια λόγους.Έντονο το ενδιαφέρον των Ισπανικών μέσων ενημέρωσης για τον αγώνα και ειδικά για την μάχη των πάγκων.Κούπερ και Χιμένεθ μας "μεταφέρουν" στην Ισπανική Λίγκα.


Έτοιμοι για ένα ακόμη ντέρμπι στο γήπεδο τους μετά τον Παναθηναϊκό,οι κιτρινόμαυροι του βορρά με τον αέρα του "διπλού" της Τούμπας,θέλουν να σπάσουν μία ακόμη πολυετή αρνητική παράδοση απέναντι στην "Ένωση"(τελευταία νίκη την περίοδο 1998-1999).Η βαθμολογική θέση της ομάδας,όπως και οι δηλώσεις του coach Έκτορ Ραούλ Κούπερ πως επιθυμεί να παραμείνει στον πάγκο του Άρη και μετά τον Ιούνιο,έχουν ανεβάσει την ψυχολογία παικτών και φιλάθλων στα ουράνια.Κάτι που όμως μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά στην ομάδα.Το ξερει καλύτερα από όλους αυτό ο Αργεντίνος τεχνικός.Γι αυτό και την Παρασκευή προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση για 90 και πλέον λεπτά

Ο Ναφτί παραμένει τιμωρημένος, εκτός αποστολής είναι οι Πρίττας και Ρουίζ (τραυματίες) ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ρονάλντο Γκιάρο.Μισέλ και Νέτο αναμένεται να καλύψουν τις θέσεις των πλάγιων αμυντικών ενώ η συμμετοχή του Λαζαρίδη μοιάζει επιβεβλημένη με παρτενέρ έναν απο τους Γκιάρο,Οριόλ ή Κουλουχέρη.Τόχα ή Μενδρινός θα πλαισιώσουν τον Φατί στο κέντρο της μεσαίας γραμμής καθώς στις πτέρυγες θα βρίσκονται Κάλβο και Χαβίτο(πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Τσεσνάουσκις στα δεξιά).Το επιθετικό δίδυμο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσουν οι Κόκε,Τσέζαρεκ.Δεν αποκλείεται βέβαια κάποια έκπληξη από τον Κούπερ,καθώς μας έχει συνηθίσει σε τέτοια φαινόμενα.

Στην "'Ενωση" η έλευση του Ανδαλούσιου τεχνικού Μανόλο Χιμένεθ έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία.Η ΑΕΚ γύρισε σελίδα και ξεκινάει η πολλά υποσχόμενη εποχή... Χιμένεθ! Η ποιότητα του ρόστερ δεδομένη. Μένει να δούμε την ομάδα και στο γήπεδο.Πέρα απο το θέμα του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας,άπαντες έχουν στραμμένη τη προσοχή τους στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη.Ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα σκορπίσει ακόμη περισσότερα χαμόγελα.Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λυμπερόπουλου,Γεωργέα και Πατσατζόγλου.

Επιστροφή σήμερα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το κεντρικό πρόσωπο της βραδυάς,Κριστιάν Νασούτι,όπου και αναμένεται να δεχθεί το χειροκρότημα από τους φιλάθλους του Άρη..Ή μήπως όχι; Η απάντηση σε λίγες ώρες...Θα είμαστε όλοι εκει.!

3 σχόλια:

charalampos είπε...

πολύ καλό το άρθρο!!!

KANTHAR0S είπε...

Η ομάδα μου έχει αδυναμίες. Αυτό το λέω λόγω της εμφάνισης κι όχι λόγω του πλασματικού σκορ. Πρέπει να τα διαχωρίζουμε αυτά τα δυο. Τώρα θα βγουν οι κωλοδημοσιογράφοι και θα μιλάνε για τον απατεώνα Ντούσαν, τον αναμορφωτή Χιμένεθ και τον παιχταρά Σκόκο. Μέχρι να γυρίσει ο τροχός.

Υ.Γ. Γκολάρα ο Σκόκο. Τα φάλτσα που παίρνει η μπάλα και το σημείο που καταλήγει είναι όλα τα λεφτά. Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί και τολμώ να πω τυχερός. Για να πιέσεις την τύχη σου όμως πρέπει να έχεις και ικανότητες. Κι ο Σκόκο είναι ένα ικανό κωλοπαίδι.

charalampos είπε...

Κάκιστη εμφάνιση, Χρήστο και Κάνθαρε. Μένω σε αυτό! Καλή επιτυχία στην ομάδα με τους Γερμανούς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India