Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Τα ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη δεν ξεπερνιούνται εύκολα.

Μια βδομάδα και κάτι και ακόμη τα μέσα της πόλης, ραδιόφωνα, εφημερίδες, sites, ασχολούνται με το ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ. Η ήττα του γηπεδούχου έχει επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις όλες τις τάξεις. ανακοινώσεις συνδέσμων, συνεντεύξεις τύπου, αποχωρήσεις και όλα τα κακά αναδύονται στην επιφάνεια. Η νίκη του φιλοξενούμενου από την άλλη έχει επιφέρει σε μερικούς μια αμετροεπή ευφορία. Αιτία όλων αυτών μπορεί να αποτελεί η διακοπή του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την έλλειψη ειδησιογραφίας αλλά και πάλι αυτό, δεν είναι αρκετό. Η πόλη είναι κομπλεξική, αυτοκολακεύεται και ψηλώνει ποδοσφαιρικά από εσωτερικές προπαγάνδες ενώ σε άλλες περιπτώσεις αυτομηδενίζει με τα πάντα. Ποδοσφαιρικός κυκλοθυμισμός...


Μου θυμίζει τους απαίδευτους που κάνουν την επιτυχία, επικό άθλο και την αποτυχία, ισόβια καταδίκη, επειδή ακριβώς δεν έχουν μεθοδικότητα! Λένε ψέματα στους εαυτούς τους και δεν μπορούν να αυτοαξιολογηθούν ώστε να καταλάβουν ποιοι είναι και πόσο μετράνε. Μπερδεύονται!

Το ντέρμπι κερδήθηκε γιατί ο κ. Κούπερ ως έμπειρος έπαιξε το "η εξέλιξη του ματς σου δείχνει πόσο θα ρισκάρεις".50-50.
Το ντέρμπι χάθηκε γιατί ο κ. Δερμιτζάκης τα έπαιξε "όλα για όλα".

Το ντέρμπι χάθηκε γιατί τα φαντάσματα πλανώνται πάνω από αποδυτήρια της Τούμπας.
Τεχνικά το θέμα σηκώνει ατέλειωτη αρθρογραφία, χωρίς όμως ουσία.

Το θέμα είναι οτι ο άπειρος παρασύρθηκε από τις δάφνες μιας πιθανής νίκης και τα πόνταρε όλα (το Χ δεν του έκανε) ενώ ο έμπειρος περίμενε και του βγήκε!

 Άλλοι βλέπουν ότι καταλαβαίνουν και άλλοι καταλαβαίνουν ότι βλέπουν!

ΠΑΟΚ και ΆΡΗΣ επιβάλλεται να έχουν μέτρο. Εγωκεντρισμοί δε χωράνε.

ΥΓ:Ένα ντέρμπι τελείωσε. Ας πάμε όλοι παρακάτω. Το είπε και μερικοί ακόμη αναρωτιούνται. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ...αλλά για όλους.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα ντέρμπι στο οποίο παίξαμε καλύτερα και πήραμε την νίκη. Έχουμε όμως πολύ κρίσιμα παιχνίδια που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Το κλίμα εύκολα αλλάζει.

charalampos είπε...

Έτσι! Έρχεται μια ΑΕΚ ερωτηματικό και σε 10 μέρες η Μπάγιερν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India