Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Super league: Αγωνιστική 6η-πράξη 2η.

Την Κυριακή στις 16:00 έχουμε τις αναμετρήσεις Ατρόμητος- Ολυμπιακός Β. και Κέρκυρα-Καβάλα. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκαν  οι Μελισσάς, Νάστος, Σαμπού και τέθηκαν στην διάθεση του Γιώργου Δώνη με τον τελευταίο να δηλώνει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του και αισιοδοξία για νικηφόρο αποτέλεσμα. Αντίθετα πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστούν μαζί στην επίθεση Μάριο Μπρέσκα και Χουάν Μάρτιν για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σάκης Τσιώλης θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του....
 Μάριο Μπρέσκα και από την άλλη την εκτελεστική δεινότητα του Μάρτιν μέσα στην περιοχή. No bet το ματς για μένα. Ικανές ομάδες και οι δύο για κάθε αποτέλεσμα.


Στο νησί των Φαιάκων οι απουσίες είναι πολλές με τον Τεννέ να μετράει εκτός τους, Παρασκευαϊδη, Μίχο, Χαμπλ και Λαμπρόπουλο που ξανατραυματίστηκε. Εντός θα είναι ο Μάρκοβιτς και ο Ιωάννου. Περισσότερα για αυτό το παιχνίδι θα διαβάσεται σε ξεχωριστό άρθρο που θα γράψει ο Άγγελος από Καβάλα, ο νέος μας συνεργάτης που τον καλωσορίζουμε στην betonia-stoiximatos. Το Χ θα τους αφήσει όλους ικανοποιημένους.


Στις 18:15 έχουμε το Ηρακλής-Πανσερραϊκός. Ο Άλβαρεζ θα απουσιάσει για την ομάδα των Σερρών. Περισσότερα για Ηρακλή και την αναμέτρηση από τον sakisira. Η γνώμη μου είναι οτι δύσκολα ο γηραιός θα χάσει το ματς.


Επίσης, την ίδια ώρα έχουμε και το Λάρισα-Τρίπολη. Εκτός ο Μπλάζεκ και πιθανώς ο Κανόμπιο για τον Παπακώστα της Λάρισας που θα κάνει πρεμιέρα στο νεο γήπεδο την 13η αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Για την Λάρισα τα είπαμε εδώ. Η Τρίπολη θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, με ουσιαστικές απουσίες ο Βλάχος-6 παίχτες εκτός, αλλά το ματς το θέλουν οι Βυσσινί σαν τρελοί. Γέρνω στον άσσο επειδή η ομάδα του κάμπου είναι με την πλάτη στον τοίχο αλλά και η προϊστορία τους ευνοεί.

Τέλος για το ΑΡΗΣ-ΑΕΚ θα έχουμε ξεχωριστό άρθρο στη συνέχεια. Ματς με ιδιαιτερότητες και αυτό.

ΥΓ: Για τα ματς του Σαββάτου πατήστε εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India