Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Champions league: 3η αγωνιστική- 2η πράξη.

21:45 Ίντερ - Τότεναμ
Ξεκινάμε από Ιταλία. Νομίζω οτι εδώ θα έχουμε Over. Η Άγγλοι εκτός έδρας δεν είναι και τόσο δυνατοί αλλά σκοράρουν εύκολα όντας σε καταπληκτική φόρμα. Από την άλλη η Ιντερ είναι Ίντερ. Δίνω προβάδισμα στον γηπεδούχο αλλά  το Χ όσο το βλέπω μου αρέσει. Απουσιάζει ο Van der Vaart.



21:45 Λυών - Μπενφίκα
Ωραίος άσσος ε betonia??? :-) 


21:45 Μάντσεστερ Γ. - Μπουρσασπόρ
Χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν βλέπω τίποτα εκτός από νίκη των Άγγλων όσο εσωτερικά θέματα και αν έχουν. 


21:45 Μπαρτσελόνα - Κοπεγχάγη
No comment... 


21:45 Παναθηναϊκός - Ρούμπιν Καζάν
Εδώ το ματς πληρώνει!!! Ο ΠΑΟ δεν είναι καλός και αυτό φάνηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα τα δώσει όλα όμως. Να ρισκάρω το Χ ? Έμαθε τίποτα ο Νιόπλιας από το στραπάτσο με τους Δανούς?  


21:45 Ρέιντζερς - Βαλένθια 
Θα ρισκάρω την ισοπαλία γιατί οι Σκωτσέζοι έχουν βαριά φανέλα. Θέλουν τουλάχιστον ένα βαθμό μετά την νίκη επί των Τούρκων ενώ οι Ισπανοί μετά την γκέλα με την United θέλουν να ρεφάρουν.
21:45 Σάλκε - Χαποέλ Τελ
Απελπισμένοι και οι δύο...το έργο όμως είναι δύσκολή νίκη των Γερμανών. Οι Έβραίοι δεν πείθουν για κάτι καλό στα εκτός. Θα καθαρίσει ο Huntelaar μην σκας.

21:45 Τβέντε - Βέρντερ Βρέμης
Πολύ δυνατή η έδρα των Ολλανδών. Άσσος που αξίζει πολύ σαν σημείο. Οι Γερμανοί είναι λίγο ντεφορμέ αν και επέστρεψαν οι τραυματίες Frings και Pizzaro. Πέρσι κέρδισαν οι Ολλανδοί στα πλαίσια του europa league.

Birdy....Betonia...τι λέτε?

ΥΓ: Χθες πήγαμε καλά..είχαμε το feeling για το Ρόμα-Βασιλεία αλλά κάπου το χάσαμε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India