Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Premier league: Τρία ματς με κίνητρο.

Φτάσαμε στην 10η αγωνιστική του Αγγλικού πρωταθλήματος. Κοιτάξαμε τις αναμετρήσεις και διαλέξαμε τις τρεις που έχουν το πιο πολύ ενδιαφέρον.

Man Utd-Tottenham
Στο Old Trafford  το ματς της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι με τραυματίες τους  Giggs, Owen, Hargreaves, Rooney & Valencia θα παίξουν για τη νίκη, και μόνο για αυτήν, καθώς είναι 5 βαθμούς πίσω από την Chelsea στην κούρσα του πρωταθλήματος. 3Χ3 έχουν στα τελευταία παιχνίδια και δεν φαίνονται διατεθειμένοι...
 να χαλάσουν το σερί αφού τα πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας δείχνουν να ισορροπούν. Berbatov και Hernandez σε φόρμα.
Τα σπιρούνια έρχονται από ισοπαλία με την Everton και έχουν εκτός τους Dawson και Defoe. Ο Harry Redknapp θα πάει κλασσικά για full επίθεση ενώ σε φόρμα βρίσκονται οι Bale και Van der Vaart.
Το momentum και η προϊστορία γέρνουν στην πλευρά του γηπεδούχου. 

Newcastle-Sunderland
Στο St James' Park το Tyne & Wear ντέρμπι όπως λέγεται η αναμέτρηση των παραδοσικά αντιπάλων πόλεων της Β.Α. Αγγλίας που απέχουν 15km. Καταλαβαίνεται τι εχθρικό κλίμα θα επικρατεί. Ειδικά τώρα που μετά από πολλά χρόνια οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με 1 βαθμό μόλις στη βαθμολογία. Ο Ben Arfa είναι εκτός για τους γηπεδούχους ενώ έχουν τον Αmeobi σε φόρμα. Ο Bent για τους φιλοξενούμενους αποτελεί σταθερή αξία αναφορικά με το σκοράρισμα. Και οι 2 έρχονται από νίκες αλλά η προϊστορία δείχνει ότι ο γηπεδούχος δεν χάνει εύκολα.

Bolton-Liverpool
Στο Reebok Stadium το ματς. Μπορεί η Bolton να πηγαίνει καλά βαθμολογικά, μπορεί η Liverpool να έχει πατώσει, να έχει τον Kyut τραυματία (έχει τον Σωτήρη σε φόρμα όμως!) και να είναι ασταθέστατη διοικητικά αλλά εδώ το παιχνίδι μυρίζει come back. O Gerrard και η παρέα του θα κάνουν ότι είναι δυνατό για τη νίκη, γιατί απλά δεν τους παίρνει. Από την άλλη ο Εlmander συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα με ευκολία ενώ ο προπονητής των γηπεδούχων Coyle δεν αποκλείει την συμμετοχή του Klasnic που συνελήφθη για τον βιασμό ανήλικης στα μέσα της εβδομάδας. Η προϊστορία δείχνει τα τελευταία χρόνια Liverpool.    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India