Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Super league: 8η αγωνιστική- 1η πράξη

19:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Πάμε ανάποδα και ξεκινάμε από το ντέρμπι. Τα λόγια είναι περιττά. Το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς. Αν κερδίσει ο ΠΑΟ μειώνει στον 1 βαθμό. Αν κερδίσει ο ΟΣΦΠ πάει στο +7 και το πρωτάθλημα του κλείνει το μάτι. Ο γηπεδούχος δείχνει να παθαίνει ένα ποδοσφαιρικό ντουβρουτζά στα δύσκολα ματς, μπλοκάρει, ξεχνάει τη μπάλα του ξέρει. Το ματς όμως αυτό το θέλει όπως ο Πάγκαλος, τον κεφτέ. Ο Θρύλος, από την άλλη...

 είναι σε γενικές γραμμές καλύτερος σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, είναι φαντεζί, είναι ταλαντούχος, είναι ξεκούραστος αλλά είναι φλύαρος και χωρίς μεγάλα ματς στα πόδια του. Τα αφήνουμε όλα στην άκρη...εδώ θα κερδίσει ο πιο μάγκας! Έτσι...στεγνά!

17:15 Άρης - Ατρόμητος
 Ο Άρης μετά τον αποκλεισμό του κυπέλλου θα αποζητήσει τους 3 βαθμούς στην έδρα του. Εκτός θα είναι οι Τσέζαρεκ, Μίσελ και Πρίττας. Στην θέση του Μισέλ θα αγωνιστεί μάλλον, ο καλός στην Ευρώπη, Βαγκέλι. Ο Δώνης προκρίθηκε στην επόμενη φάση κυπέλλου αλλά προβληματίζεται ξανά με την άμυνα. Συγκεκριμένα Σαρμιέντο, Σαμπού, Βινιάλ, Αναστασάκος και Μπάλα έμειναν εκτός αποστολής. Σε δηλώσεις του αναφέρει οτι ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για να δείξουν ποιοι είναι και υποστηρίζει οτι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα για την ομάδα του. Κλειστό ματς χωρίς θέαμα με λίγα λόγια. Ο Άρης δεν σκοράρει και οι Ατρόμητοι θα ταμπουρωθούν.  



17:15 Λάρισα - Ξάνθη
Οι γηπεδούχοι πήραν το Χ στο Βόλο, πήραν και το 2πλο-πρόκριση επί του Εθνικού και δείχνουν να παίρνουν και τα πάνω τους. Η ομάδα να σημειώσουμε οτι κάνει τα περισσότερα γεμίσματα στη λίγκα. Από το παιχνίδι θα λείψουν οι Μπλάζεκ και Μακίνουα. Από την άλλη χωρίς τους τραυματίες Στρμπα, Μπόατεγκ, Μπεκαμέγκα, Μάνταλο και Αλτιπαρμακόφσκι θα αντιμετωπίσει η Ξάνθη την Λάρισα στο "Αλκαζάρ. Ο Παράσχος προβληματίζεται καθώς και η ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό του κυπέλλου είναι στο ναδίρ. Η προϊστορία είναι με τους βυσσινί.  


Καλή θέαση! 

ΥΓ: Δεν θα ήθελα να είμαι ο διαιτητής του ντέρμπι!!!! Με πιάνεις δικέ μου?   :-)  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India