Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Super legue: 8η αγωνιστική-2η πράξη

Καλημέρα στους αναγνώστες! Το ντέρμπι χθες το πήρε όντως ο πιο μάγκας. Η ανατροπή, αναμφίβολα, απαιτεί μαγκιά. Ο Παναθηναϊκός, παρόλ' αυτά, συνεχίζει να μην με πείθει ποδοσφαιρικά, μπορεί περισσότερα. Ο θρύλος φάνηκε οτι είχε προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο αλλά η έλλειψη μεγάλων ματς, του κόστισε. Αποκτά suspense το πρωτάθλημα, δεν νομίζετε? Στο παρακάτω...


15:00 Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου
 Ξεκινάμε από το Καυτατζόγλειο όπου ο γηραιός υποδέχεται την ομάδα του Βόλου. Για Ηρακλή θα δείτε το άρθρο του sakisira εδώ. Στον Ολυμπιακό Β., Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεση του...

 τους τραυματίες Ουμπίντες, Ρόκα και Φρατζιπάνε και τον τιμωρημένο Μόνχε, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο πολύ καλός, Σανκάρα. Ο γηπεδούχος δεν δέχεται εύκολα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επιθετικό χαρακτήρα.




15:00 Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης
Στην Πάτρα πάλι το ματς. Oι Φαίακες τα έχουν πάρει με τα δρομολόγια ανα την Ελλάδα. Η Τρίπολη παίζει δίπλα στο σπίτι της και ο Βλάχος έχει ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα. Ισορροπημένο και αυτό το ματς ο τυπικά γηπεδούχος έχει καλή επίθεση (Επστάιν) ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κάνουν πολλά σουτ και δεν αλλάζουν πολλές πάσες πράγμα που σημαίνει οτι δεν κάνουν παιχνίδι.


15:00 Πανσερραϊκός - Καβάλα
Τα λιοντάρια θα αγωνιστούν χωρίς Αμπουμπακαρί και Ντιόγκο. Σαφώς καλύτεροι οι Καβαλιώτες. Περισσότερα για το ματς θα διαβάσετε από τον Άγγελο εδώ .


17:15 Εργοτέλης - ΠΑΟΚ
Νομίζω οτι θα είναι καλό ματς με πολλές μάχες. Ο "Τέλης" έχει εκτός μόνο τον Λεάλ. Ο Καραγεωργίου σε δηλώσεις του δείχνει να θέλει πολύ την νίκη, έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο που κάνει πολύ λίγα λάθη αλλά δεν είναι παραγωγικό. Ο ΠΑΟΚ, του Χάβου, πρέπει να ανέβει στην βαθμολογία. Έχει δύο βασικές απώλειες του Γκαρσία και Μουσλι αλλά η νίκη είναι μονόδρομος.


19:30 Πανιώνιος - ΑΕΚ
Το ματς έχει προηγούμενα. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν βρήκαν προπονητή και ο Μάντζιος θα κάτσει στον πάγκο. Ο Κουμορτζί είναι αμφίβολος ενώ η διοίκηση ζήτησε την στήριξη των φιλάθλων. Δύσκολα τα πράγματα. Η ΑΕΚ θέλει το 3ποντο για να πλησιάσει την κορυφή και το αξιώνει με την παραγωγική επίθεση και το passing game. Να δούμε πως θα πάει το παιχνίδι, υπάρχει πολύ ένταση.


ΥΓ: Μεγάλο ταμείο χθες ο betonias!

2 σχόλια:

birdy είπε...

Σωστα τα βλεπεις τα ματς,οντως ηταν
καλος ψαρας εχθες ο betonias.Καλη επιτυχια και σημερα.

Unknown είπε...

Μια χαρά ήταν εχθές… πάμε γι’ άλλα… Καλή τύχη σε όλους σήμερα :-)

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India