Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα.

Παρασκευή τσιμπητέ και αυτή η εβδομάδα τελειώνει. Χθες έπεσαν οι κουρτίνες στην ευρωπαϊκή σκηνή και από σήμερα κοιτάμε την super ουάου league. Επί ευκαιρίας ας ρίξουμε μια ματιά στα παιχνίδια "χωρίς γκολ" των 4αρων ευρωπαίων. Φτιάξε καφέ και άραξε τα κυβικά σου να τα πάμε λάο λάο...

Το τι αβάντα πέφτει στον Παναθηναϊκό δε λέγεται. Παιχταράς ο Μπουμσόνγκ, κανόνι ο Σισε κτλ κτλ κτλ. Ο σοβαρός βάζελος δεν μασάει και βλέπει. Τι πλύση εγκεφάλου είναι αυτή? Είδα το ματς με την Ρούμπιν και νόμιζα οτι...
 έπαιζε εκτός έδρας. Μία ευκαιρία στο τέλος και μιλήσανε για νίκη. Ο Νιόπλιας όμως παραδέχτηκε την δικαιοσύνη στο ισόπαλο αποτέλεσμα αφού ήταν μαζεμένος εξ αρχής μη χάσει. Με το ζόρι να παραδεχτούμε οτι ο ΠΑΟ έπαιξε μπάλα και μπορούσε! Με αυτό το υλικό θα έπρεπε να χαλάει κόσμο και αναφέρομαι στο σύνολο των εμφανίσεων! Κάτι πρέπει να γίνει έκει. Όταν θα έρθει η στραβή θα είναι αργά για διορθώσεις. Ο ΟΣΦΠ έχει αλλάξει την εικόνα του μέσα σε 2μήνες και παίζει καλύτερη μπάλα, νομίζω?

Η ΑΕΚ θα τις έχει αυτές τις μεταπτώσεις. Είναι λογικό! Έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Δες Δερμιτζάκη, Βαλβέρδε, Κούπερ πέρσι κτλ. Τζέκιλ και Χάιντ είναι αλλά χρειάζεται πίστωση! Περιμένουμε να δούμε τη φιλοσοφία Χιμένεθ! Έρχεται ντέρμπι, εκτός ο Σκόκο και μία σειρά βασικών...συνιστώ ψυχραιμία! Τα ματς με την Αντερλεχτ και τον Άρη δεν είναι δείγμα.

ΠΑΟΚ...reboot once again!!! Η ευθύνη βαραίνει τους παίχτες πλέον. Δεν κάνω αγωνιστική κριτική θα ήταν άστοχο από μέρους μου. Μένω στην όαση που προσφέρει στον δικέφαλο η Ευρώπη και καταφέρνει να του τονώνει το ηθικό. Καλή παρουσία στην Ισπανία, αναλογικά. 

O Άρης μετά την 4άρα της ΑΕΚ ανταποκρίθηκε καλά με την Λεβερκούσεν. Το ματς δεν έλεγε πολλά και αυτό που μένει είναι η αδυναμία του πολεμόχαρου θεού να σκοράρει. Χρόνια νόσος των κιτρίνων. Κάτι δεν μου αρέσει στον Άρη και έχει να κάνει με τα τελειώματα των παιχτών. Ερασιτεχνικά, άτεχνα, ανεύθυνα...δεν ξέρω. Τακτική φαίνεται να υπάρχει. Σε γενικές γραμμές όμως τα πράγματα βαίνουν σχετικώς καλώς.

Κλείνοντας τσίφτη, αναρωτιέμαι πόσο φταίει ο προπονητής και πόσο οι παίχτες στις παραπάνω περιπτώσεις. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ έχουν ή είχαν τα ίδια συμπώματα σε άλλο βαθμό ενώ στον Άρη το γκολ θα πρέπει να έχει την εικόνα της φωτό μήπως και υπάρξουν αποτελέσματα.

   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India