Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ακατάλληλο για καρδιακούς…

Η 10η αγωνιστική στη Γαλλία δείχνει ξεκάθαρα γιατί οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος αποφεύγουν τις επιλογές από εκεί. Στο championnat de France οι διαφορές των ομάδων είναι μικρές, υπάρχει αξιοπιστία και οι παίκτες διαθέτουν αθλητική παιδία, με συνέπεια τ΄ αποτελέσματα να εξαρτώνται τις περισσότερες φορές από την λεπτομέρεια, την συγκυρία και την τύχη.
Σε αυτή την αγωνιστική λοιπόν κερδισμένη βγαίνει κυρίως η Μαρσέιγ. Η πρωταθλητές νίκησαν 1-3 μέσα στη Λιλ και πλέων βρίσκονται ένα βαθμό από την πρωτοπόρο Ρεν, που έχασε για πρώτη φορά φέτος από την Μονπελιέ με 0-1. Μεγάλη εκτός έδρα νίκη και για την νεοφώτιστη Μπρεστ...
στο Μπορντό με σκορ 0-2. Τα υπόλοιπα τρία «διπλά» από τα έξι της αγωνιστικής είναι της Οσέρ μέσα  στην Παρί με 2-3, της Βαλενσιέν μέσα στην Μονακό με 0-2 και της Τουλούζ μέσα στη Σοσό με 1-3.
Οι γηπεδούχοι που νίκησαν (με 1-0) είναι η Λανς και η Νανσί, την Νις και Λοριάν αντίστοιχα.
Την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή έχασε η Σεντ Ετιέν παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην έδρα της με την Καέν.
Το δεύτερο βαθμό της πήρε στο πρωτάθλημα η Αρλ με την ισοπαλία απέναντι στη Λυών, φέρνοντας ξανά τα σύννεφα πάνω από τον προπονητή της ομάδας Κλοντ Πιέλ.
Αυτά τα ωραία από τους Γάλλους !!! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India